​Νιόπλιας: «Παιδικό το α' ημίχρονο, να έρθουν παίκτες να μας δώσουν ώθηση»

ΟΦΗ

Πώς έκρινε το φιλικό με την Γκο Αχέντ ο Νίκος Νιόπλιας, αλλά και τη συνολική εικόνα του ΟΦΗ στην προετοιμασία.

Ο προπονητής του Ομίλου, μιλώντας στην Cosmote, αμέσως μετά το 1-4 από την ολλανδική ομάδα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα του πρώτου μέρους, ενώ στάθηκε στην ανάγκη του ΟΦΗ να γίνουν οι μεταγραφές που χρειάζονται.

«Δεν πρέπει να κρατάμε τα καλά, αλλά και τα κακά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν παιδικό, καταργήσαμε όλες τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Πρέπει να λειτουργούμε επαγγελματικά, όχι παιδικά. Στο β' μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά πρέπει να βλέπουμε τη γενική εικόνα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ηταν πολλή καλή η προετοιμασία. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Ξέρουμε που βαδίζουμε και που θα στηριχτούμε και ξέρουμε που έχει ανάγκη η ομάδα. Περιμένουμε τις μεταγραφές, τους παίκτες που θα έρθουν και θα δώσουν ώθηση στο ρόστερ για να πάμε στο παραπάνω σκαλοπάτι, όχι παίκτες συμπληρωματικούς.».

Αναφορικά με το προσεχές τουρνουά στο Πανθεσσαλικό, είπε: «Στο τουρνουά του Βόλου θα είναι όλοι στην ίδια κατάσταση. Θέλουμε να έρθουν παίκτες, θέλουμε να έρθουν ενισχύσεις στην ομάδα μας για να κατασταλάξουμε για την 1η αγωνιστική που ξέρουμε τον αντίπαλό μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.