Νοικοκυράκης: «Κάναμε ευκαιρίες»

21:50 | 28/07/2018

Στην προσπάθεια του ΟΦΗ να ολοκληρώσει με νίκη τους φιλικούς του αγώνες στο Καρπενήσι, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Ο άσος του Ομίλου μίλησε για τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στον αγώνα, την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τη δουλειά που πρέπει να συνεχισθεί, προκειμένου να είναι η ομάδα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά ο ταλαντούχος επιθετικός του ΟΦΗ τόνισε: «Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό. Η Παναχαϊκή ήθελε να κρατήσει και έπαιξε συντηρητικά. Εμείς στο τρίτο παιχνίδι μας της προετοιμασίας μας, γυρίσαμε τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και είχαμε την κατοχή, αλλά δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με δέκα παίκτες μετά τον τραυματισμό του Κομεσίδη, κάναμε και πάλι φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν κινδυνεύσαμε όμως καθώς ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε φάση.

Η προετοιμασία τελείωσε. Τα πράγματα πήγαν καλά για μας και πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά στο Ηράκλειο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.