«Noσοκομείο» η Λίβερπουλ: Τραυματίστηκε και ο Ρόμπερτσον!

14:01 | 15/11/2020

Μετά τους τραυματισμούς των Φαν Ντάικ και Γκόμεζ, ακόμα ένας αμυντικός των ''κόκκινων'' θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα

Χωρίς τον Άντριου Ρόμπερτσον, θα παραταχθεί η Σκωτία απέναντι στην Σλοβακία, καθώς ο ακραίος μπακ της Λίβερπουλ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Η ατυχία για την Λίβερπουλ φέτος δεν έχει τέλος. Μετά τον σοβαρό «πλήγμα» με τον Γκόμες, ο Άντριου Ρόμπερτσον αντιμετωπίζει κι αυτός πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 26χρονος Σκωτσέζος μπακ των «Reds» ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο γι' αυτό και πιθανότητα δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σημερινό (15/11, 16:00) με την Σλοβακία στο Nations League. Βέβαια, το μέγεθος του τραυματισμού του δεν είναι τόσο μεγάλο, καθώς θα παραμείνει στα «πιτς» κυρίως για λόγους προφύλαξης.

Ο προπονητής της Εθνικής Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ από την πλευρά του, επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ρόμπερτσον είναι αμφίβολος για το εν λόγω παιχνίδι. Το προσεχές διάστημα ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι στο 100% για τον αγώνα με το Ισραήλ την Τετάρτη (18/11).

Από την άλλη ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθεί κι αυτός με μεγάλη αγωνία την κατάσταση του Ρόμπερτσον, μιας και ήδη το μπλοκάκι των τραυματισμών στην ομάδα έχει γεμίσει!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.