Νταμπράουσκας: «Ακόμα ανατριχιάζω με τον κόσμο!»

ΟΦΗ

Χαμογελαστός και ευδιάθετος -και πως να μην είναι άλλωστε- ο Βάλντας Νταμπράουσκας, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε:

«Είναι ωραίο να χαμογελάμε όλοι. Δεν μπορείς να μη χαμογελάς μετά από τέτοια νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, κάναμε ένα πολύ καλό παχνίδι. Οι παίκτες αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια για αυτό το αποτέλεσμα. Σε αυτούς πρέπει να πάνε τα εύσημα για τη συνολική τους εικόνα. Εκτελέσαμε εξαιρετικά το πλάνο, σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήταν το κλειδί γιατί μας έδωσε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Ημασταν ήρεμοι σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλό πρέσινγκ, δεν αφήσαμε τους παίκτες της ΑΕΚ να ανεβαίνουν ψηλά. Μετά τις αλλαγές η ΑΕΚ έδειξε την ποιότητά της και εμείς αρχίσαμε να κουραζόμαστε λίγο. Αλλά και πάλι δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα, δεν επιτρέψαμε πολλά σουτ από τον αντίπαλο. Όταν πετύχαμε το 2-0 πήραμε έξτρα δύναμη, έξτρα κίνητρο. Οπως φορτίζουν τα κινητά και γεμίζει η μπαταρία.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Ακόμα και τώρα ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ». Μας έδωσε ξανά έξτρα δύναμη και έξτρα πουσάρισμα.

Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Για να μεγαλώσει ο ΟΦΗ πρέπει να μεγαλώσει η νοοτροπία. Κάποιες φορές θα πέφτουμε αλλά κι αυτό είναι πρόοδος. Ετσι είναι η διαδικασία. Το θέμα είναι να μη πετάς στα ουράνια μετά από μεγάλες νίκες και να συνεχίζεις να δουλεύεις. Τώρα η προσοχή θα στραφεί στο παιχνίδι με τα Χανιά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα είναι δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι. Για τα Χανιά αυτή η νίκη που πετύχαμε επί της ΑΕΚ θα είναι παράδειγμα να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Το κλειδί είναι να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε. Εχουμε επτά παιχνίδια και μία ήττα. Οκ, ξέρω ότι θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.