Νταμπράουσκας: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες»

ΟΦΗ

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλυσε το ματς και τα αίτια της νέας γκέλας της ομάδας του, ενώ όπως φρόντισε να τονίσει δεν ψάχνει για δικαιολογίες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

«Ηταν σκληρό παιχνίδι και για τους δύο. Ηθελαν τους βαθμούς και οι δύο ομάδες. Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη και κάναμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι, με τον Ατρόμητο δεχτήκαμε φάση και σήμερα γκολ και αυτή είναι μια παραμέτρος που θέλουμε μεγάλη βελτίωση.

Μετά το γκολ οι παίκτες μου αντέδρασαν πολύ καλά και κάναμε το καλύτερο παιχνίδι με την μπάλα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παίξαμε με υπομονή και ψάχναμε σωστά το γκολ της ισοφάρισης. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και δεν δώσαμε την δυνατότητα στον Παναιτωλικό να πλησιάσει την περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μετά τις αλλαγές του Παναιτωλικού ο αντίπαλος έγινε πιο επιθετικός, εμείς πέσαμε και είχαμε αμφιβολίες για τους εαυτούς μας. Πήραμε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και μας βοήθησε ο τερματοφύλακας μας για να πάρουμε τον βαθμό.

Δεν είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφουμε με την ισοπαλία. Είχαμε 23 σουτ και 9 επεμβάσεις του τερματοφύλακα. Πιστεύω πως για ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν υπήρξαν ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή και εμείς φάνηκε να έχουμε κολλήσει. Μετά τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επιθετικοί ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, ο Παναιτωλικός στις αντεπιθέσεις είχε ταχύτητα από δικά μας λάθη, μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει και μια άλλη επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη για να επιτεθεί στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες φεύγουν στενοχωρημένοι».

Ολοκληρώνοντας, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεσαι, δεν γνωρίζεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Προετοιμάζω την ομάδα μου για να έρθει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έγω έχω την ευθύνη της προετοιμασίας της ομάδας. Δεν ψάχνω πότε για δικαιολογίες και δεν το θέλω ποτέ αυτό το συναίσθημα. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε ότι συνέβη, να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Μετανιώνω που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, αν είχαμε πετύχει δεύτερο γκολ θα αξίζαμε τη νίκη. Δεν το πετύχαμε και δεν την αξίζαμε».

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην Cosmote, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.