Νταμπράουσκας: «Έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, ανυπομονώ για μία νέα σεζόν»

15:54 | 16/06/2023

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κροατία αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ και μίλησε για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξέφρασε την ανυπομονησία του για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκε και στις εφετινές του διακοπές.

– Κάνατε σπουδαία δουλειά στην Ελλάδα, θα μείνετε στον ΟΦΗ την επόμενη χρονιά; Που σας βρίσκουμε τώρα και πως περνάτε τις διακοπές σας;

«Δεν ξέρω αν πρόκειται για σπουδαία δουλειά γιατί αυτό ισχύει όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο. Απλώς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, να εξασφαλίσουμε την παραμονή, να σταθεροποιήσουμε την ομάδα και να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Είμαι ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να ζήσω και να δουλέψω σε διαφορετικές χώρες, να βιώσω διαφορετικούς πολιτισμούς.

Έχω συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, έχουμε μπροστά μας ενδιαφέρον έργο, αφοσιωμένους και σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους σε ολόκληρο το κλαμπ και ανυπομονώ για μια νέα σεζόν με πολύ μεγάλη θετικότητα. Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς και έτσι έκανα μεγάλες διακοπές, για πρώτη φορά στην καριέρα μου.

Συνήθως επιστρέφω στο σπίτι μου στην Λιθουανία για μερικές εβδομάδες το καλοκαίρι, αυτήν την φορά ήταν έξι εβδομάδες. Είναι πολύ διασκεδαστικό, περνάω πολύ χρόνο με την οικογένεια μου, είδα φίλους, πήγα σε κάθε αθλητικό γεγονός που μπορούσα να πάω, από αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι τελικούς μπάσκετ, είδα ακόμα και ένα παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου στην Ρίγα.

Επισκέφτηκα την Κωνσταντινούπολη για λίγες ημέρες με την γυναίκα μου και επισκέφτηκα μια συναυλία αλλά και ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.