Νταμπράουσκας: «Εχουμε άγχος, νιώθουμε σαν να χάσαμε»

21:19 | 24/11/2023

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το 1-1 με τον Βόλο και το άγχος που έχουν οι παίκτες του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση στον ΟΦΗ και το άγχος που έχουν οι παίκτες, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του 1-1 με τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ».

«Οπως ακριβώς στα προηγούμενα παιχνίδια, είδαμε το ίδιο πρόβλημα. Δεχόμαστε ένα γκολ και δεν μπορούμε να πετύχουμε δύο. Από το πρώτο λεπτό παίξαμε με ένταση, αυτό πήγε λάθος. Αν δείτε την συμπεριφορά των παικτών έπαιξαν με υψηλή ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το συναίσθημα που νιώθουμε είναι πως μετά από κάθε παιχνίδι είναι σαν να έχουμε χάσει. Όμως προσπαθούμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, κάναμε τα πάντα για τη νίκη όμως όταν προσπαθείς πολύ για να πάρεις κάτι, δεν το πετυχαίνεις πάντα».

Και πρόσθεσε: «Μετά το 1-1 δεν βγάλαμε αντίδραση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ, έχουμε άγχος. Σε κάποια παιχνίδια είναι σαν να παγώνουμε, να μην έχουμε ελευθερία, το έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια και προσπαθούμε να το λύσουμε. Πρέπει να βρούμε το φάρμακο για το άγχος, έχουμε φέρει τρεις ισοπαλίες».

Δείτε εδώ όσα δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην Cosmote, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Παρασκευής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.