Νταμπράουσκας: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, όχι τραγωδία»

ΟΦΗ

Τι ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα των Σερρών και πώς σχολίασε το αποτέλεσμα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε για την εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό τονίζοντας πως ήταν καλύτερη η εμφάνιση από τα παιχνίδια με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό, ενώ επί της ουσίας ζήτησε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη.

Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ παραδέχθηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όπως είπε θα συνεχίσει να σκέφτεται αισιόδοξα.

Αναλυτικά, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΟΦΗ στις Σέρρες με 2-1:

«Θέλω να συγχαρώ τον Πανσερραϊκό για τη νίκη. Περίμεναν τις ευκαιρίες, πέτυχαν τα γκολ και πήραν το παιχνίδι. Υπέφεραν στο παιχνίδι όμως κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Αυτήν την σεζόν ειχαμε δυσκολίες εκτός έδρας όπου δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε, έχοντας ισοπαλίες. Προσωπικά κάθε φορά που τελείωναν τα παιχνίδια έλεγα ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα όμως σήμερα ήμασταν καλύτεροι από εκείνα με την Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Είχαμε σχεδιάσει το πλάνο μας, πετύχαμε πρώτοι γκολ, βρισκόμαστε ψηλά, ο Πανσερραϊκός έπαιρνε την μπάλα ανάμεσα στα στόπερ και τα χαφ. Το γκολ που δεχτήκαμε έγινε από μια παρόμοια φάση. Το διορθώσαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο, τοποθετήθηκε ο Μεγιάδο ώστε να μην το επαναλάβει ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο γινόμασταν καλύτεροι και καλύτεροι, ο Πανσερραϊκός δημιούργησε ευκαιρίες στην αντεπίθεση, εμείς είχαμε τρομερές ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα, παρουσιαστήκαμε νευρικοί επειδή δεν κατάφεραμε να πάρουμε το προβάδισμα. Οι ευκαιρίες που είχαμε ήταν πιο εύκολο να τις βάλεις παρά να τις χάσεις.

Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί είμαστε τρεις αγώνες δίχως νίκη, Σκεπτόμενος αισιόδοξα, δεν είναι τραγωδία, υπάρχουν προσδοκίες. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την κατάσταση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δουλεύουμε περισσότερο, γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος που έχουμε θέσει αυτήν την περίοδο. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς, η χρονιά είναι μεγάλη, βλέπετε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Δεν είμαστε χαρούμενοι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τελευταίο μήνα όμως πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη με την διαδικασία και να προχωρήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-1

Τα highlights του αγώνα στις Σέρρες

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Τοράλ

Η βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.