​Νταμπράουσκας: «Πρέπει να δουλέψουμε στην επίθεση»

ΟΦΗ

Τι είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το φιλικό με την Ουτρέχτη και το σχόλιό του για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0 από την Ουτρέχτη στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία, παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του αλλά και που χρειάζεται βελτίωση.

Μιλώντας στην Cosmote, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:

«Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε. Αν πονάς από τις ήττες σημαίνει πως μεγαλώνεις και δεν θες να χάνεις. Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε στην Ολλανδία. Κάναμε καλά πράγματα, ήμασταν καλοί σε πολλά.

Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αποτύχαμε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από φάουλ, στο πρώτο επικίνδυνο σουτ των αντιπάλων. Οταν ο αντίπαλος σκοράρει έτσι δεν μπορείς να πεις κάτι, δίνεις συγχαρητήρια. Μετά το 0-1 δεχθήκαμε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μπορούσαμε ακόμα και να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν σκοράρουμε και είναι κάτι που πρέπει να δούμε μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαι συνολικά ευχαριστημένος, τώρα γυρνάμε στην Κρήτη και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.