Νταμπράουσκας: «Υπερήφανος για τους παίκτες, του χρόνου θέλουμε πλέι οφ»

ΟΦΗ

O τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τη νίκη στο Αγρίνιο, την 7η θέση, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και το στόχο της επόμενης.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-2 του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, έκανε ένα μικρό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναφέρθηκε στο στόχο για τον οποίο θα δουλέψει η ομάδα του την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, είπε:

«Για την επόμενη χρονιά η 7η θέση δεν σημαίνει κάτι. Η 7η θέση σημαίνει για αυτή τη χρονιά. Η ουσία την επόμενη χρονιά είναι πως θα παίξουμε. Αυτή η πρώτη θέση έχει σημασία γιατί, όπως θα θυμάστε, πριν από λίγους μήνες παλεύαμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Τώρα τερματίσαμε πρώτοι στα πλέι άουτ και αήττητοι.

Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ηταν μεγάλη η πρόκληση που είχαμε παλεύοντας για τη σωτηρία. Υποφέραμε, παίξαμε καλά και με έκαναν υπερήφανο. Στις δύσκολες στιγμές δώσαμε το όραμα και οι παίκτες μου αποδέχθηκαν την πρόκληση και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γι αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε στην πρώτη θέση στα πλέι άουτ.

Οσον αφορά στο σημερινό αγώνα δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο τυχερή. Κάναμε λάθη, ο Παναιτωλικός έπαιξε καλά, σκοράραμε δύο γκολ που δεν μέτρησαν. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με την τύχη. Αν δεχόμασταν πρώτοι το γκολ δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε. Αυτή τη νοοτροπία, να κερδίζουμε ακόμα κι αν δεν παίζουμε καλά, τη χτίζουμε καθημερινά. Είδατε ότι ο Γιοχού που είχε να παίξει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μπήκε σήμερα και τα έδωσε όλα. Τι να πω για τέτοιους παίκτες; Ένας μεγάλος σεβασμός.

Ο κόσμος έχει προσδοκίες όταν τερματίζεις πρώτος στα πλέι άουτ. Την επόμενη χρονιά δεν θες να είσαι πρώτος στα πλέι άουτ, αλλά να μπεις στα πλέι οφ και γι αυτό δουλεύουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.