Νταμπράουσκας: «Υπόσχομαι ότι θα είμαστε σοβαροί σε κάθε ματς»

22:24 | 01/04/2023

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για το διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τη συνέχεια των πλέι άουτ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 στους «Ζωσιμάδες, μίλησε για την εικόνα του ΟΦΗ, για το διπλό μετά από 22 χρόνια, ενώ έδωσε την υπόσχεσή του για τη συνέχεια των πλέι άουτ.

Αναλυτικά, είπε:

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υποφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεκινήσαμε με ενέργεια, είχαμε ευκαιρία, σκοράραμε με τον Ντίκο, αλλά πρέπει να δούμε τι έφταιξε και «κάτσαμε» μετά το 0-1. Ισως είναι θέμα ρυθμού λόγω της διακοπής για 2 εβδομάδες. Είχαμε την εντύπωση ότι η ενέργεια και η φυσική κατάσταση ήταν λίγο πιο κάτω. Και οι δύο ομάδες χρειάζονταν τους βαθμούς. Ξέραμε ότι είχαμε να κερδίσουμε 22 χρόνια εδώ. Ο κόσμος των Ιωαννίνων υποστήριξε την ομάδα τους.

Αναλύσαμε τον ΠΑΣ, είναι καλή ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ενα από τα χαρακτηριστικά του ΠΑΣ είναι οι σέντρες. Είμαι χαρούμενος από τα σέντερ μπακ από την άμυνα γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές σέντρες και έπρεπε να κρατήσουν τη συγκέντρωσή τους. Ο ΠΑΣ είχε 19 σουτ προς την εστία, αλλά καμία δεν ήταν on target. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε το μηδέν. Πρέπει, όμως, να αναλύσουμε γιατί δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση σήμερα.

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Λαμία γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι κάθε παιχνίδι θα το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Τώρα έχουμε 5 παιχνίδια ακόμα κι αυτό που λέω είναι ότι δεν χρειάζεται να κερδίσουμε και τα 5, αλλά να κερδίσουμε το επόμενο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.