Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: «Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουνα μεθυσμένος»

16:22 | 17/02/2023

Ο Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου ως ύποπτος για βιασμό, είπε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο του Sutton.

Ο παίκτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας «O’ Globo», ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ εκείνο, όπου έχει κατηγορηθεί ότι βίασε μια 23χρονη μέσα στο μπάνιο του χώρου VIP του νυχτερινού κέντρου.

Χθες, η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του. Στην πρότασή της επικαλέστηκε τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων DNA που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Η ανακοίνωση της απόφασης, που ήταν αρχικά να γίνει χθες γνωστή, αναβλήθηκε και αναμένεται πλέον για Δευτέρα ή Τρίτη, οπότε θα γίνει γνωστό εάν θα παραμείνει προφυλακισμένος, θα αφεθεί ελεύθερος όσο διερευνάται η κατηγορία για βιασμό και αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco, ο Βραζιλιάνος τηλεφώνησε δύο φορές στη Χοάνα Σανθ πριν πάει να τον επισκεφτεί στη φυλακή. Και στις δύο περιπτώσεις ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα από τη νύχτα της 30ης Δεκεμβρίου πέρυσι επειδή ήταν μεθυσμένος.

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo», η υπεράσπιση του παίκτη παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε διείσδυση στο επεισόδιο που οδήγησε στην καταγγελία, που έγινε στο νυχτερινό κέντρο του Sutton, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ήταν μια συναινετική σχέση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.