Ντε Γκουζμάν: «Εύκολη η απόφαση να μείνω»

18:52 | 02/07/2021

Χαρούμενος δηλώνει στον ΟΦΗ ο Ολλανδός μέσος.

Ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των «ασπρόμαυρων» στα πλέι άουτ. Τόνισε, έτσι, ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει από’ κει που σταμάτησε πέρυσι, για να πετύχει τους στόχους της νέας σεζόν.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ήταν εύκολη η απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Όλοι φαίνονται ανανεωμένοι και χαρούμενοι, το ίδιο είμαι και εγώ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν έτσι όπως τελειώσαμε και να δούμε τι θα φέρει η νέα χρονιά.

Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να μείνω. Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ, οπότε ήταν εύκολο. Θέλω να έχουμε θετική ενέργεια, πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όμως αν πάμε με τον χαρακτήρα που τελειώσαμε και την ερχόμενη περίοδο, νομίζω θα είμαστε καλά. Υπάρχουν προσδοκίες.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Ομίλου, επεσήμανε: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για το κλαμπ, έχει τον ρόλο του. Χάρηκα σίγουρα που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νιόπλιας: «Έχουμε μεγάλο όνομα, θέλουμε το καλύτερο»

Πασαλίδης: «Εξαρχής στόχος τα πλέι οφ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.