Nτεμπούτο για τους «νέους» του ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί της Επισκοπής

21:00 | 13/08/2022

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 σε φιλικό αγώνα της Επισκοπής στο ''Γεντί Κουλέ'' με τον Νίκο Νιόπλια να χρησιμοποιεί όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας

Στον αστερισμό του ''4'' το φιλικό του ΟΦΗ με την Επισκοπή. Επικράτησε με 4-0, με δύο γκολ του Τσιλιανίδη, ένα ο Νέιρα και ένα ο Φαν Ντάινεν, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τις 4 μεταγραφές από τις 5 μεταγραφές του καλοκαιριού, ενώ στην επανάληψη έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και ο 5ος Γκουντ Θοράρινσον. Αναμενόμενα λόγω ημέρας όχι πολύς ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ''Γεντί Κουλέ'', μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της Superleague.


Με όρεξη και με βασικούς τους τέσσερις από τους πέντε ποδοσφαιριστές ξεκίνησε ο ΟΦΗ το φιλικό - ξεμούδιασμα απέναντι στην Επισκοπή.Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Νέιρα άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Τοράλ, ενώ στο 14' ο Τσιλιανίδης έπειτα από ασίστ του Ντίκο. Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ σκόραρε ξανά στο 26' δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Στο 25' ο Τοράλ σε μια εντυπωσιακή φάση επιχείρησε να κρεμάσει τον αντίπαλο κίπερ, όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιλιανίδης αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, ο Ντίκο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στα δεξιά, αριστερά ο Τοράλ και σε ρόλο 10αριου ο Νέιρα. Ντιουσέ και Μεγιάδο έπαιξαν μαζί στον άξονα, ο Γιοχού μαζί με τον Βούρο στα στόπερ, με τον Στίβενς κάτω από τα δοκάρια και τους Μαρινάκη - Μπαλογιάννη στα πλάγια της άμυνας.

5658763.jpg#asset:401982


Στο β'ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν ήταν τόσο ορμητικός, ο Νίκος Νιόπλιας έβαλε στο ματς και τον Γκουντ Θοράρινσον ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Μπουζούκης στα χαφ. Στη συνέχεια έγιναν ακόμα τρεις αλλαγές με τον ΟΦΗ να είναι μια... άλλη ομάδα από το 60' και μετά, όσον αφορά τα πρόσωπα που ξεκίνησαν το παιχνίδι. Ο ρυθμός έπεσε, με τον Φαν Ντάινεν να σκοράρει στο 64' στην πρώτη επαφή του ουσιαστικά με την μπάλα, έπειτα από ασίστ του Αποστολάκη. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε συνολικά 16 ποδοσφαιριστές

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νιόμπλιας): Στίβενς, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης (46′ Θοράρισον), Βούρος, Γιοχού, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Νέιρα, Ντίκο (46′ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης.

Στο 55′ μπήκαν και οι Φαν Ντάινεν, Αποστολάκης, Ουές

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Καλογεράκης (46′ Ψαρράς), Κεφαλάς, Κρίκλοου (55′ Τσιλεδάκης), Λάμτσε, Νίκολι )55′ Σταθόπουλος), Πετράκης (44′ Κώτσιος), Σαμουρκασόβι, Ουοττάρα (67′ Σουλειμάν), Εμπουέλε (86′ Μπερικάκης), Τάτσης (67′ Τζατζάνας), Αμπαφού (86′ Λέκα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ταλαιπωρία των φιλάθλων και η «συγγνώμη» της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το Live του αγώνα

Λάρσον για ΟΦΗ: «Γνωρίζω το ενδιαφέρον, ακόμα τίποτα ξεκάθαρο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.