Λάρσον για ΟΦΗ: «Γνωρίζω το ενδιαφέρον, ακόμα τίποτα ξεκάθαρο»

SMS
16:00 | 13/08/2022

Nέες δηλώσεις από τον Σουηδό αμυντικό μια ημέρα πριν το ματς πρωταθλήματος με την Σουντσβαλ και λίγα 24ωρα έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον ''στέλνουν'' στον ΟΦΗ

Πριν λίγα 24ωρα, σουηδικό δημοσίευμα αναφέρθηκε στην περίπτωση "μετακόμισής" του στον ΟΦΗ, με την πλευρά της Κρητικής ΠΑΕ να τηρείται σιγή ιχθύος. Το δημοσίευμα έκανε λόγω για ''τελειωμένη'' ιστορία όμως ο ίδιος δεν συμμερίζεται ότι είναι τόσο προχωρημένες οι συζητήσεις.

Ο Σουηδός αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ, δήλωσε σε προηγούμενη συνέντευξη ανοικτός σε νέες περιπέτειες. Μάλιστα, σε νέες του δηλώσεις στην expressen μια ημέρα πριν το αυριανό (Κυριακή) παιχνίδι, απέναντι στην Σούντσβαλ, εμφανίστηκε να κρατάει αποστάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λάρσον αγωνίστηκε στον αγώνα της Μάλμε με την Ντούντελανζ για το Europa League (13 λεπτά), ενώ είναι κανονικά στην αποστολή για το αυριανό ματς (Κυριακή).

Ρωτήθηκε για το αν είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την Σουντσβαλ και να σχολιάσει το γεγονός ότι δημοσιεύματα τον στέλνουν στον ΟΦΗ, δείτε τι είπε:

«Δεν ξέρω, όπως έχω ξαναπεί έχω συμβόλαιο με την Μάλμε. Ξέρω για το ενδιαφέρον αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην Μάλμε, έχουμε αγώνα αύριο (Κυριακή), θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Όπως είπα, ξέρω για το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί, το όνειρό μου είναι να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται. Αν συμβεί κάτι συγκεκριμένο, θα πάρω θέση. Περνάω υπέροχα στη Μάλμε, έχω πάρει πολλή αγάπη. Αν φύγω, θα είμαι περήφανος για ότι έζησα εδώ. Εαν μείνω θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και εκεί (το Ελληνικό), όπως το Allsvenskan (Σουηδία), υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αρκετοί οπαδοί στις εξέδρες. Θα ήταν μια εμπειρία για μένα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Έρικ Λάρσον πηγαίνει στον ΟΦΗ»

Λάρσον: «Είμαι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες»

Εν αναμονή για Λάρσον

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.