Ντίκο: «Ο Νταμπράουσκας έχει κάνει τη διαφορά, περνάω καλά στον ΟΦΗ»

11:09 | 17/01/2023

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε σε μέσο της Θεσσαλονίκης μετά την ισοπαλία στην Τούμπα

Ο Νουά Ντίκομίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέθηκε μεταξύ άλλων στο ματς της Τούμπας, τον Νταμπράουσκας και το μέλλον του στον ΟΦΗ

Οι αναφορές του μεταξύ άλλων:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς μας και προσπάθησα να δώσω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Είχα τον χώρο να σκοράρω όμως ο Κοτάρσκι έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Όπως κι να έχει και ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός για την ομάδα. Η βελτίωση δεν είναι μόνο δική μου, αλλά όλη της ομάδας. Θεωρώ ότι ο νέος προπονητής έχει κάνει τη διαφορά στην αγωνιστική μας εικόνα. Μας έχει βοηθήσει και μας έχει περάσει τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά.

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Η γρήγορη παραμονή είναι ο πρώτος στόχος μας και μετά να μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε ότι μπορούμε από τους αγώνες που θα δώσουμε’».

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Ήμουν ελεύθερος το καλοκαίρι, ενδιαφέρθηκε ο ΟΦΗ για μένα, είχα κάτι γνωστούς και έτσι επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Περνάω καλά στον ΟΦΗ και έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.