Ο 45χρονος Σοφκόφσκι στην εθνική λόγω κορωνοϊού!

15:52 | 07/10/2020

​Η Ουκρανία συμπεριέλαβε τον 45χρονο βετεράνο τερματοφύλακα, Ολεξάντρ Σοφκόφσκι, στην εθνική ομάδα για το φιλικό της Τετάρτης εναντίον της Γαλλίας, αφού τρεις άλλοι τερματοφύλακες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (UAF).

Η Ουκρανία συμπεριέλαβε τον 45χρονο βετεράνο τερματοφύλακα, Ολεξάντρ Σοφκόφσκι, στην εθνική ομάδα για το φιλικό της Τετάρτης εναντίον της Γαλλίας, αφού τρεις άλλοι τερματοφύλακες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (UAF).

Ο Σοφκόφσκι, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2016 και αφού πραγματοποίησε 90 εμφανίσεις με την εθνική Ουκρανίας, είναι επί του παρόντος βοηθός του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Αντρέι Σεβτσένκο.

Η UAF αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι ο Σοφκόφσκι είναι σε «καλή φυσική κατάσταση» και θα παρέχει εφεδρική υποστήριξη έκτακτης ανάγκης στον Γκεόργκι Μπουστσάν, ο οποίος επί του παρόντος είναι ο μοναδικός «ετοιμοπόλεμος» τερματοφύλακας.

Ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αντρέι Πιατόφ, και ο μέσος Τάρας Στεπανένκο αποκλείστηκαν από το ματς με τη Γαλλία, αφού βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.

Την Τρίτη, η UAF έκανε γνωστό ότι και οι τερματοφύλακες Αντρέι Λούνιν και Γιούρι Πάνκιφ είχαν επίσης θετικά αποτελέσματα στον κορονοϊό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.