Το τένις στην Κρήτη για τον Τσιτσιπά, το γήπεδο - πισίνα και η «μεταμόρφωση»!

SMS

Οι εικόνες καταστροφής στην περιοχή της Χερσονήσου, τα γήπεδα του Lyttos Beach και τα βίντεο του Πέτρου Τσιτσιπά που έγιναν Viral

Η κακοκαιρία μπορεί να πέρασε, όμως οι ζημιές, οι φθορές και οι καταστροφές θα κάνουν καιρό να επουλωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Όσο περνούν οι ώρες και "καθαρίζει" το τοπίο, αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου. Αυτό αποτυπώνεται και μέσα από το βίντεο - drone του Cretalive.gr.

Οι εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Κρήτη η κακοκαιρία, είναι ευδιάκριτες και σε χώρους του αθλητισμού συγκεκριμένων περιοχών, όπως το γήπεδο στο Πέραμα Ρεθύμνου αλλά και στα γήπεδα τένις του Lyttos Beach στη Χερσόνησο. Θύμα της και τα σύγχρονα γήπεδα τένις στο Lyttos Beach, τα οποία φιλοξενούν το καλύτερο τουρνουά τένις στη χώρα στο πλαίσιο των ITF.

Μάλιστα, στο τουρνουά θα συμμετείχε και ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Πέτρος, όμως η κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη του άλλαξε τα σχέδια.

Το γήπεδο που έχει το όνομα του αδελφού του μετατράπηκε σε πισίνα με λασπόνερα, με τον ίδιο να συνεχίζει να... παίζει, ''ανεβάζοντας'' στα social media φωτογραφίες και βίντεο, με το θέμα να παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις αφού το "ανέβασε" και η ATP όπως και ο επίσημος λογαριασμός του Italian Open.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι το κορτ ''Στέφανος Τσιτσιπάς'' φαινόταν αδύνατον να φιλοξενήσει κάποιο παιχνίδι, ωστόσο την επόμενη μέρα οι διοργανωτές έκαναν εξαιρετική δουλειά και οι τενιστικές εγκαταστάσεις δεν θύμιζαν σε τίποτα την καταστροφή που είχε προηγηθεί. Την τρομερή αλλαγή σχολίασε ο διεθνής τενίστας Μάρκους Γουίλις, που έμεινε εντυπωσιασμένος.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το πριν και το μετά των γηπέδων.


Emh3EGOW8AA64-5.jpg#asset:254800


tsitsipas_petros.jpg#asset:254796
Heraklion_2.jpg#asset:254798tennis-tsitsipas-pisina1_201112_134115.jpg#asset:254799


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Make the best out of everything. @atptour hire me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Tsitsipas (@petrostsitsipas00) στις

πληροφορίες από athens voice και tennis24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.