Ο αναγεννημένος Καρέλης και η παράδοση με τον ΟΦΗ

SMS

Ο φορμαρισμένος Νίκος Καρέλης επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε και απειλεί μαζί με τον Παναιτωλικό την ομάδα του Ηρακλείου, στο προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου

Μετά από 33 προσπάθειες ο Παναιτωλικός νίκησε στο Λεκανοπέδιο μια από τις ΑΕΚ, Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ για πρώτη φορά έχασε διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα της από ομάδες της περιφέρειας, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

H oμάδα του Αγρινίου πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής, νικώντας την ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης" με ανατροπή και με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός σκόραρε στο ματς, έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα έπειτα από 16 αγώνες. Συνολικά, ο 30χρονος κρητικός φορ σε 18 ματς φέτος έχει 5 γκολ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μια επίδοση που δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει αφήσει πίσω του την - προβληματική - πρόσφατη τετραετία.

Η αναγέννηση στον Παναιτωλικό


5465651.jpg#asset:364868

Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό αποτέλεσε έκπληξη, ο Καρέλης δείχνει ότι μέσα από την ομάδα του Αγρινίου έρχεται η δική του αναγέννηση ποδοσφαιρικά με το βλέμμα και στην Εθνική ομάδα που τόσο τον χρειάζεται.

Ο ίδιος πέρασε πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια. Έφτασε στο πικ του στο Βέλγιο (2015-2018), ήταν σε εξαιρετική κατάσταση όμως έπειτα από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει. ΠΑΟΚ, Μπρέντφορντ, Ντε Χάαγκ ήταν οι ομάδες που απλά προστέθηκαν στο βιογραφικό του, σε τρεις χρονιές έπαιξε συνολικά 25 ματς χωρίς να πετύχει ούτε τα μισά από όσα ήθελε.

Ο Παναιτωλικός του έδωσε την ευκαιρία αρχικά να επαναπατριστεί και σε δεύτερη φάση να ξαναφτιάξει την καριέρα του. Αποκτήθηκε στο β' μισό της περσινής χρονιάς, αγωνίστηκε 13 φορές χωρίς να σκοράρει. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν, η ομάδα του Αναστασίου είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και ο ίδιος ακόμα καλύτερος.

Καρέλης Vs ΟΦΗ

Μετά το ιστορικό ''διπλό'' στο ΟΑΚΑ, ο Παναιτωλικός αγωνίζεται στο ''Γεντί Κουλέ'' το Σάββατο (22/1) απέναντι στον ΟΦΗ και ο Καρέλης επιστρέφει ως αντίπαλος στην πόλη που γεννήθηκε.

Ο 30χρονος έχει αγωνιστεί 8 φορές απέναντι στον Όμιλο με τρεις διαφορετικές ομάδες (Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ - Παναιτωλικό). Σε ατομικό επίπεδο έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει μοιράσει μια ασίστ. Μάλιστα, ήταν ο σκόρερ στο ματς του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο (1-2). Ο απολογισμός του απέναντι στον ΟΦΗ (3-2-3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός με Παναιτωλικό ο Γκαγέγος - που θα εκτίσουν οι υπόλοιποι

Δυνατός ΟΦΗ εντός κι εκτός γηπέδου!

Ο συμπαθητικός ΟΦΗ έγινε ξαφνικά... αντιπαθητικός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.