Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός… σόκαρε την ΑΕΚ

Έπειτα από μια αρκετά καλή εμφάνιση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήρθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ στα Περιβόλια.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε θετική παρουσία στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» και έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης, αν και η ομάδα του Ουζουνίδη έχει τον πρώτο λόγο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημα με τον Ρίσκι, στο 2’ και στο 11’. Η Ένωση, ωστόσο, ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 37’ με γκολ του Πόνσε, έπειτα από πάσα του Κλωναρίδη.

Στην επανάληψη το θέαμα του αγώνα δεν ήταν καλό και απουσίασαν οι μεγάλες φάσεις. O χανιώτικος σύλλογος, πάντως, πάλεψε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε, καθώς στο 93’ ο Ρίσκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81’ Τεγούσης), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (68’ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62’ Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Κλωναρίδης (70’ Μοράν), Γκάλο (78’ Γιαννιώτας), Μπογέ (46’ Λιβάγια), Πόνσε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.