Που οφείλεται η καθυστέρηση στις μεταγραφές

08:17 | 16/01/2020

Η παράμετρος που καθορίζει πολλά στις χειμερινές προσθήκες του ΟΦΗ - ποιος ο αστάθμητος παράγοντας των μεταγραφών

Ο Ιανουάριος έφτασε στα μέσα του και ο Όμιλος δεν έχει κάνει ακόμη κάποια κίνηση στο μεταγραφικό «παζάρι». Είναι δεδομένο πως οι στόχοι έχουν εντοπιστεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η λογική λέει πως υπάρχουν σε κάθε περίπτωση και οι εναλλακτικές λύσεις.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο. Το… πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το συγκεκριμένο κομμάτι συνεχίζεται και δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πότε θα «σπάσει» αυτή η σιωπή. Μπορεί και σήμερα, μπορεί και από βδομάδα…

Ο Ουές αποτελεί μια διαφορετική κατηγορία, καθώς θα ενταχθεί στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η άμεση ενίσχυση δεν έχει αρχίσει ακόμη, κάτι που φέρνει αγωνία στις τάξεις του κόσμου. Οι διαπραγματεύσεις των ιθυνόντων του ΟΦΗ είναι διαρκείς και υπάρχει προσμονή από τους φίλους του ηρακλειώτικου συλλόγου για τα… σπουδαία.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε δύο νέους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό και είναι αλήθεια ότι δε θα γίνουν πολλές προσθήκες.

Η απουσία ουσιαστικών εξελίξεων οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός πως η αγορά του χειμώνα ήταν ανέκαθεν πιο «φτωχή». Οι επιλογές, δηλαδή, είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με το καλοκαίρι, στοιχείο που μειώνει τη «δράση».

Από την άλλη, βέβαια, η… ιστορία του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ομίλου από την εποχή που ο Μπούσης μπήκε στο «κάδρο» φέρνει στην επιφάνεια και έναν παράγοντα, που κρίνεται αστάθμητος και παίζει ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Και αυτός δεν είναι άλλος από την… τάση που δείχνουν συχνά οι άνθρωποι του ΟΦΗ για να «χτυπούν» παίκτες, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με άλλους συλλόγους.

Οι υποψήφιοι δεν κυκλοφορούν απαραίτητα ως ελεύθεροι και δεν είναι λίγες οι φορές που ανήκουν σε άλλη ομάδα.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι απολύτως λογικό οι επαφές να διαρκούν περισσότερο και ν’ απαιτείται πιο πολύς χρόνος για να κλείσει μία υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να συμφωνήσουν τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με το κλαμπ που ανήκει, κάτι που επιβραδύνει τις διαδικασίες.

Δε θ’ αποτελέσει, έτσι, έκπληξη αν τα νέα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ αποκτηθούν με μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού και στη συνεργασία των δύο πλευρών να μπουν οι σχετικές οψιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κέρδος του ΟΦΗ

Και τώρα ο Πανιώνιος

Σίμος: «Σύντομα θα επιστρέψουμε»

Η πρώτη αντίδραση του Σίμου

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-1: Τα highlights του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.