«Ο αθλητής δεν παύει να αναζητά αυτό που τον κάνει να νιώθει ζωντανός.Τον αγώνα»

08:12 | 12/05/2020

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης Μαρία Μπελιμπασάκη περιμένει πως και πως τον πρώτο αγώνα της μετά από την καραντίνα.

Τον αγώνα, τον αγώνα που κάνει τον κάθε αθλητή να νιώσει σημαντικός, ενεργός, δυνατός, περιμένει η Μαρία Μπελιμπασάκη και όλοι οι αθλητές του στίβου και όχι μόνο που πέρασαν δύσκολα στις ημέρες του covid-19.

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400μ με ανάρτηση της στο Instagram ζητά να διεξαχθεί με όλους τους κανόνες το πανελλήνιο πρωτάθλημα και ας μην έχει ούτε μεγάλες επιδόσεις, ούτε ρεκόρ, ούτε θεατές. Το έχουν ανάγκη οι αθλητές!

«Όπως και να περάσαμε αυτό το δύσκολο διάστημα, ακόμα και αν χάθηκαν πολλές προπονήσεις, ο Αθλητής δεν παύει να αναζητά πάντα αυτό που τον κάνει να νιώθει ζωντανός. Τον αγώνα.

Έστω ότι θα γίνει υπό προϋποθέσεις, έστω ότι δεν θα έχει θεατές, έστω ότι ο αντίπαλος θα είναι ίσως και δύο διαδρόμους πιο μακριά σου για να είσαι προστατευμένος. Σημασία έχει να γίνει. Και ας μην γίνουν μεγάλες επιδόσεις και ας μην κάνουμε ρεκόρ.

Απλά να νιώσουμε ενεργοί, παραγωγικοί και να χαρούμε την συμμετοχή μας σε μια ακόμα μεγάλη γιορτή του ελληνικού Αθλητισμού, το εθνικό μας Πρωτάθλημα. Πάντα με ασφάλεια. Πάντα με σύνεση και προσοχή, για το καλύτερο όλων», έγραψε η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.