Ο Βαγγέλης «ζήτησε» τον χρόνο του

ΟΦΗ

Μέσα σε δέκα λεπτά ο Νοικοκυράκης πρόλαβε να στείλει τα... μηνύματα του.

Μπορεί να πέρασε στα... ψιλά, ωστόσο στο πρόσφατο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης έκανε την επανεμφάνιση του μετά από πέντε μήνες.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν στις καθυστερήσεις του αγώνα της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Από τότε μέχρι και την περασμένη Κυριακή (04/04) περνούσε τον ποδοσφαιρικό του χρόνο μεταξύ Κ19, εξέδρας και πάγκου.

Βάσει της εικόνας του μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα κέρδη του Ομίλου από το ματς απέναντι στους Ηπειρώτες.

Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, την περασμένη σεζόν έγραψε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως φέτος "χάθηκε" και δε βρήκε καθόλου χώρο στο ροτέισον.

Και είναι σημαντικό που δεν απογοητεύτηκε, δεν τα παράτησε και δουλεύει διαρκώς. Η παρουσία του στην τελευταία αναμέτρηση των πλέι άουτ ήταν σύντομη, μα και... περιεκτική.

Κατάφερε, δηλαδή, σε σύντομο διάστημα να φανερώσει στοιχεία ετοιμότητας, αλλά και του ταλέντου, που αναμφισβήτητα διαθέτει.

Δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με παίκτη που ήταν ουσιαστικά "εκτός" και δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, αφού η δράση στα πρωταθλήματα υποδομών είχε σταματήσει λόγω κορωνοϊού.

Δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του και ίσως να ήταν αυτός ο λόγος που ο Νίκος Νιόπλιας δεν του έδωσε φανέλα βασικού, αν και τον δοκίμασε στο "10" στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Ο 56χρονος τεχνικός, πάντως, τον πιστεύει, όπως, εξάλλου, και όλο το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ. Μέσα στο χειμώνα, μάλιστα, είχε δείξει ενδιαφέρον ομάδα Super League 2, ωστόσο αποφασίστηκε να συνεχίσει στον Όμιλο.

Ο ίδιος περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του. Τα ματς περνούσαν, όμως τίποτα δεν άλλαζε. Το Κύπελλο έμοιαζε ως μια... διέξοδος, αλλά στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς την περίοδο των συναντήσεων με τον Βόλο πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και τέθηκε νοκ-άουτ.

Με την επάνοδο του, πάντως, στη δράση βρίσκεται σταθερά σε καλή κατάσταση και είναι ετοιμοπόλεμος-όπως έδειξε-να βοηθήσει ουσιαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε Νέιρα ούτε Σολίς

O υπερπολύτιμος Μαρινάκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.