O υπερπολύτιμος Μαρινάκης

ΟΦΗ

Ο αμυντικός του ΟΦΗ ήταν από τους ψυχωμένους του ΟΦΗ και φωνάζει "παρών" την πιο κατάλληλη στιγμή!

Από τη μακρά λίστα των φετινών άτυχων παικτών του Ομίλου δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε ο Νίκος Μαρινάκης. Ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από έναν τραυματισμό και η αποχή του από τη δράση ήταν πολύμηνη.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο, βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και έχει πάρει φανέλα βασικού στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις των "ασπρόμαυρων". Και με τις εμφανίσεις του δικαιώνει απόλυτα την επιλογή του Νίκου Νιόπλια να τον ξεκινάει στο αρχικό σχήμα του συγκροτήματος του.

Το πόσο σημαντικός είναι για τον ηρακλειώτικο σύλλογο φάνηκε ξεκάθαρα και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου φιγούραρε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Τούτη τη φορά χρησιμοποιήθηκε στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ και όχι σαν στόπερ, και τα πήγε περίφημα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρινάκης έχει βρει ξανά αγωνιστικό ρυθμό και προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον ΟΦΗ, ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ήταν με τον Μεγιάδο οι πιο ψυχωμένοι παίκτες του Ομίλου και αγωνίστηκε, όπως και ο Αργεντινός, με περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση.

Η ομάδα διανύει μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της και το γεγονός πως είναι Κρητικός, αποτελεί επιπλέον "συν" για την παρουσία του στην ενδεκάδα.

Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, πήρε όλες τις "μονομαχίες" του, "εξαφάνισε" τον Ελευθεριάδη, που κινούταν στην πλευρά του, ενώ έβγαλε και ορισμένες πολύ καλές σέντρες, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.

Γενικότερα είχε μια "γεμάτη" εμφάνιση, ίσως από τις καλύτερες του στον ΟΦΗ. Το πλέον ευχάριστο είναι πως παρέχει σιγουριά στα μετόπισθεν και δείχνει να έχει κατανοήσει πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σακόρ-υφαίος!

VIDEO: Η αγωνία του Μπούση, ο συγκλονιστικός Σολίς και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.