Ο Βασίλης Λαμπρινός για τον ΟΦΗ και το Σκαφιδαρά

ΟΦΗ

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό LIVETALKS για την έκταση του Σκαφιδαρά, το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και τις έως τώρα εξελίξεις

Ο δήμαρχος Ηρακλείου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Σώτιας Πεντεδήμου και του Αντώνη Παντινάκη στο ραδιόφωνο του LIVETALKS και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στη δημοτική αρχή.

Ο κ.Λαμπρινός ρωτήθηκε και για το θέμα της έκτασης στο Σκαφιδαρά, εκεί όπου ο Μιχάλης Μπούσης θέλει να δει να χτίζεται το μεγάλο του όνειρο, αυτό του OFILAND, με ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο και εξίσου υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τον ΟΦΗ.

Επί του θέματος, λοιπόν, ο Βασίλης Λαμπρινός επανέλαβε ότι για την έκταση μόνο ο ΟΦΗ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, ξεκαθάρισε ότι θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, ενώ τόνισε ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεμπλοκάρουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

«Να ξεκαθαρίσω ότι για την έκταση του Σκαφιδαρά θα γίνει διαγωνισμός για όλους. Ο ΟΦΗ έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά, θεωρητικά μιλώντας, μπορεί να υπάρξει κι άλλος ενδιαφερόμενος. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει κατά το νόμο. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες κρατάνε σχεδόν δύο χρόνια και τις τακτοποιεί ο κ.Βασιλάκης γιατί αρμόδια για το θέμα είναι η Δημοτική Περιουσία. Για να γίνει η διακήρυξη για την πρόσκληση του ενδιαφέροντος θα χρειαστεί ένα διάστημα ακόμα λίγων μηνών. Επαναλαμβάνω όμως ότι ο κ.Βασιλάκης είναι αρμοδιότερος εμού για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Σκαφιδαράς είναι ένας χώρος που πρέπει να αξιοποιηθεί και θέλουμε να αξιοποιηθεί», ήταν τα λόγια του Δημάρχου Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Μιχάλης Μπούσης και ο Ηλίας Πουρσανίδης επισκέφτηκαν τα προπονητικά κέντρα σε Σπάτα και Ρέντη (ΑΕΚ και Ολυμπιακού, αντίστοιχα) για να πάρουν ιδέες από ανθρώπους που έχουν την τεχνογνωσία, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις σε αθλητικά κέντρα. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το θέμα του Σκαφιδαρά βρίσκεται στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται τους πρώτους μήνες του 2021 να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις.

Ο Μιχάλης Μπούσης παραμένει στην Ελλάδα -το Σάββατο θα βρεθεί στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς του ΟΦΗ με τον Άρη- και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για τις γιορτές. Όταν γυρίσει ξανά στη χώρα μας δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εξελίξεις με την έκταση του Σκαφιδαρά ώστε σύντομα να αρχίσουν τα έργα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.