O βοηθός του Νιόπλια πρότεινε τον Φελίπε στον ΟΦΗ

SMS

Το ρεπορτάζ του Capitano.gr για την συνύπαρξη Καράβελα - Φελίπε σε ομάδα της Ανγκόλας και η πιθανή συνεργασία τους στον ΟΦΗ

A Bola και Record, οι δύο κορυφαίοι αθλητικοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί στέλνουν τον Λουίς Φελίπε στον ΟΦΗ. Ο 28χρονος επιθετικός προέρχεται από ένα αποτυχημένο εξάμηνο δανεισμό στην Σάντα Κλάρα επέστρεψε από δανεισμό στην Σπόρτινγκ, η οποία είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον ΟΦΗ σε έναν εκ νέου δανεισμό του παίκτη.

Ο παίκτης ουσιαστικά έχει συμφωνήσει να έρθει στην κρητική ομάδα, όπως έγραψε το πρωί ο Σταύρος Καραϊνδρος και απομένει να τα βρουν οι δύο ομάδες, οι οποίες όλα δείχνουν ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνουν στα ρεπορτάζ τους οι Πορτογάλοι.

Ο Λουίς Φελίπε στα 28 του χρόνια είναι ένας καθαρόαιμος σέντερ φορ που κινείται κυρίως εντός περιοχής. Ένας στράικερ που έχει αγωνιστεί κυρίως στην Πορτογαλία, σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία ενώ για ένα εξάμηνο το 2016, στα 22 του χρόνια έκανε ένα πέρασμα από την Λιμπόλο (C.R.D. Libolo), ομάδα της Ανγκόλας! Αυτό έχει να κάνει και την άμεση σχέση των δύο χωρών, μόλις το 1975 η Ανγκόλα ανεξαρτητοποιήθηκε από τον Πορτογαλία.

Mάλιστα, εκεί έγινε και η γνωριμία με τον Πέδρο Καράβελα, τον νυν βοηθό προπονητή του Nίκου Νιόμπλια. Ο Πορτογάλος από το 2012 - 2017 ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα της Λιμπόλο (3 πρωταθλήματα) ενώ το 2017 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Από την άλλη, ο Φελίπε βρέθηκε δανεικός στην Ανγκόλα για ένα εξάμηνο, είχε μάλιστα και 2 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής.

Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετική σχέση, τους ενώνει και η Σπόρτινγκ, με τον Καράβελα να παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της διοίκησης στον δανεισμό του παίκτη. Έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στους επικεφαλής ενώ σε δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνουν λόγο ότι ο έμπειρος Πορτογάλος άνοιξε τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Γιώργο Σαμαρά και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχει «ψηθεί» για ΟΦΗ ο Λουίς Φελίπε!

Ο φορ και η περίπτωση του Λουίς Φελίπε

Α.Βola: «Δανεικός στον ΟΦΗ ο Φελίπε»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.