Η συγκλονιστική στιγμή που «χάθηκε» στους πανηγυρισμούς

SMS

Τι συνέβη λίγα δευτερόλεπτα μετά από από το γκολ που πέτυχε ο Βούρος και ο πανηγυρισμός μαζί με τον πατέρα του, που τον... περίμενε στην εξέδρα.

Ήταν από τα πιο τρελά ματς που έχουμε δει, τουλάχιστον στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Από το 0-3, ο ΟΦΗ επέστρεψε στο ματς και έφτασε να ισοφαρίσει στο 92' με το γκολ του Πραξιτέλη Βούρου. Ένα ματς που έχει ''γεννήσει'' πολλές ιστορίες και σίγουρα δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Μια από αυτές είναι σίγουρα και η στιγμή αμέσως μετά το γκολ του Πραξιτέλη Βούρου. O στόπερ του ΟΦΗ εξαργύρωσε την πολύ καλή του εμφάνιση με το γκολ της τελευταίας στιγμής, το πρώτο στην καριέρα του στα Ελληνικά γήπεδα και όχι μόνο.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές και τις είδαν λίγοι. Ο ίδιος, αμέσως μετά το γκολ έτρεξε προς την Θύρα 8 όπου βρίσκονταν - σαν να το ήξερε ότι θα σκοράρει ο γιος του ερχόμενος για να τον δει από την Μυτιλήνη - βρισκόταν εκεί, κοντά στο κάγκελο. Ο στόπερ του Ομίλου έτρεξε με μανία προς το μέρος του, σχεδόν σκαρφάλωσε στην θύρα για να πάρει αυτό το φιλί ανταμοιβής, ο οποίος μαζί με τους οπαδούς βρισκόταν σε έκσταση!

Αμέσως μετά, ο Βούρος με το βλέμμα στον πατέρα του, πανηγύρισε στρατιωτικά λόγω του ότι ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός, με τον μπαμπά Βούρο να είναι βαθειά συγκινημένος και να περικλείεται με αγκαλιές από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται την ίδια στιγμή εκεί. Σκηνές... netflix, επιτρέψτε μας.

Μάλιστα, κάτι από όλα τα παραπάνω, τα ''μαρτύρησε'' στην συνέντευξη του στην Cosmote Tv λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ενώ είπε - μεταξύ άλλων - και μια από τις φοβερές ατάκες που έχουν ακουστεί στα ελληνικά γήπεδα: «Είχα να σκοράρω από το σχολείο, τότε που παίζαμε με τα κουτάκια της Coca Cola»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tα πρωτοσέλιδα της ιστορικής ανατροπής

ΟΦΗ: Κόλαση και παράδεισος μαζί!

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Τα γκολ και τα στιγμιότυπα ενός... τρελού αγώνα!

Αποθέωση στο Γεντί Κουλέ, «τρελάθηκε» ο Νιόπλιας!

Τρομερός Νιόπλιας: «Το Γεντί Κουλέ είναι η καρδιά μας»

Νιόπλιας: «Ισοπαλία σαν νίκη. Πάμε για ύπνο κι από αύριο Αστέρας»

Ξεκάθαρος ο ΟΦΗ: «Μυθεύματα τα περί προπηλακισμών στο γήπεδό μας»

Βούρος: «Το αφιέρωσα στον πατέρα μου, είχα να σκοράρω από το σχολείο»

Νέιρα: «Πίστεψα την ανατροπή»

Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.