Ο... χαμένος Μιχόγεβιτς και η «γυμνή» άμυνα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ την… πάτησε-τρόπον τινά-με τον Βόσνιο στόπερ, κάτι που δε θέλει να επαναληφθεί.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την καριέρα του στην Αουέ και «εξαργυρώνει» ουσιαστικά την πολύ καλή του σεζόν με τον Όμιλο.

Ο Μιχόβεγιτς ήρθε την ύστατη στιγμή πέρυσι από τον ΠΑΟΚ και από τα… αζήτητα στο ξεκίνημα της περιόδου, στην πορεία εξελίχθηκε σε βασική και αναντικατάστατη ομάδα.

Και η «ιστορία» του Μάρκο είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Στον ΟΦΗ έμειναν φυσικά ικανοποιημένοι από την παρουσία του, αλλά και τον χαρακτήρα του. Κέρδισε μια θέση στην 11άδα με το σπαθί του και ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι «ασπρόμαυροι», όμως, δε θέλουν ξανά να «φτιάξουν» ένα παίκτη, να του δώσουν παιχνίδια στα πόδια του και στη συνέχεια να μην έχουν καμία πιθανότητα απόκτησης του.

Γι’ αυτό όσοι παίκτες έρχονται δανεικοί, μπαίνει η σχετική οψιόν και ο Όμιλος έχει το δικαίωμα απόκτησης τους. Κάτι, δηλαδή, που συνέβη με τις περιπτώσεις Μεγιάδο, Γιακουμάκη, Φερέιρα και φέτος με Μάνο και Σεμέντο.

«Πονάει» στα στόπερ

Η επιθυμία του Μιχόγεβιτς, βέβαια, ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, κάτι που σημαίνει ότι έτσι κι αλλιώς θα ήταν δύσκολο να παραμείνει στον ΟΦΗ.

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες που αναφέρουν πως σε μια διερευνητική επαφή με τον ΠΑΟΚ, το ποσό που αξίωνε ο «δικέφαλος» για να τον αποδεσμεύσει ήταν απαγορευτικό για την ομάδα του Ηρακλείου.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν μείνει… γυμνοί στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Γιαννούλης αναζητάει τους παρτενέρ του.

Και η εύρεση τουλάχιστον δύο στόπερ αποτελεί μία από τις βασικότερες προτεραιότητες του ΟΦΗ στην παρούσα φάση. Η σχετική έρευνα αγοράς γίνεται και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Στην γερμανική Άουε ο Μιχόγεβιτς

Τα δεδομένα για τον προπονητή και η μεγάλη μέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.