Ο Χατζηθεοδωρίδης αποτελεί τον... οδηγό στις μεταγραφές

08:30 | 13/06/2024

Ο νεαρός μπακ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο ΟΦΗ και ο Δέλλας.

Η περίπτωση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη ο οποίος φαίνεται πως θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ, δείχνει τον τρόπο που κινείται η Κρητική ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο αριστερός μπακ του Παναιτωλικού, ο οποίος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Αγγλία και συνέχισε στον Παναθηναϊκό προτού καταλήξει στην ομάδα του Αγρινίου, έχει αυτά που θέλει ο ΟΦΗ. Είναι Έλληνας, είναι μικρός σε ηλικία και έχει δίψα για το επόμενο βήμα και την εξέλιξή του.

Κυρίως το κομμάτι της... Ελλάδας είναι αυτό που δίνει βάση ο Όμιλος και θέλει να ενισχύσει, κάτι που έτσι κι αλλιώς κάνει τα τελευταία χρόνια. Ο ελληνικός κορμός είναι από τους στόχους της ομάδας του Δέλλα και για τη νέα σεζόν.

Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία και αφού έκανε το... αγροτικό του θέλει να συνεχίσει σε μία ομάδα, όπως ο ΟΦΗ, που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και θα βοηθήσει και ο ίδιος φυσικά στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και μεταγραφικός στόχος των «μελανόλευκων» είναι ένα πρώτο και σοβαρό δείγμα για το πώς ακριβώς κινούνται οι επικεφαλής αυτό το καλοκαίρι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.