Ο χειρότερος ΟΦΗ του Νταμπράουσκας

07:56 | 13/03/2023

Τα λάθη του Νταμπράουσκας, η ξενέρα του κόσμου και η ντροπή του ΟΦΗ στη Λιβαδειά - Του Δημήτρη Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ντροπή δεν είναι να χάνεις στην τελευταία αγωνιστική σε ένα φαινομενικά αδιάφορο παιχνίδι. Ντροπή είναι να παίζεις με τέτοια νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο και να μετατρέπεις το Λεβαδειακό σε Μπαρτσελόνα!

Ντροπή δεν είναι να μην βρίσκεσαι σε καλή μέρα, ειδικά όταν έχεις κάνει τέτοιες εμφαντικές εμφανίσεις με τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτός Ηρακλείου, ντροπή είναι να μην δείχνεις αγωνιστική διάθεση, να παραπαίεις, να κουτουλάνε οι αμυντικοί σου, να είσαι ευχαριστημένος που έληξε το ημίχρονο με 2-0, αντί για 4-0!

Ντροπή είναι τα παχιά τα λόγια, οι δηλώσεις του προπονητή σου για δήθεν κίνητρο και επαγγελματισμό, η λευκή πετσέτα που πετάς πριν καν στη ζητήσει ο αντίπαλος.

Ένας ΟΦΗ από τα περσινά play out, ξενέρωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο του και βάζει ακόμα πιο δύσκολα στο Νταμπράουσκας να κρατήσει ζωντανό έναν οργανισμό που δείχνει παθογένειες του παρελθόντος.

Μνήμες από εκείνες τις όχι και τόσο μακρινές εποχές, που έχανες από τα αποδυτήρια, με παίκτες άπνοους και άψυχους, που έχαναν όλες τις προσωπικές μονομαχίες κι έκαναν τον αντίπαλο τεράστιο στα μάτια σου.

Δεν γίνεσαι μεγάλη ομάδα από κάποιες μεμονωμένες καλές εμφανίσεις. Δεν ψηλώνεις με αγώνες - φωτοβολίδες που σε ανεβάζουν απότομα και βλέπεις τη σκιά σου και θαμπώνεσαι, αλλά με διάρκεια, συνέπεια και παίκτες που τιμούν την ιστορία και το βάρος της φανέλας.

Προφανώς δεν πρέπει να ισοπεδωθούν όλα από μια κακή εμφάνιση, ωστόσο επειδή τελείωσε με το μαρτύριο στη Λιβαδειά η κανονική σεζόν, το ταμείο δεν είναι θετικό και όχι μόνον επειδή χάθηκε ο στόχος της εξάδας. Η ομάδα θέλει γερό ξεσκαρτάρισμα κι εντέλει μια γενναία απόφαση από τη διοίκηση για το που πάμε και πως μπορούμε να το πετύχουμε.

Ας ελπίσουμε μόνο αυτή η πικρή γεύση που μας άφησε η ξενέρα στη Λιβαδειά, δεν θα είναι προοίμιο για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα τα play out. Το ζήσαμε πέρυσι επί Νιόπλια, ας μην το ξαναζήσουμε και με το Λιθουανό, που φαίνεται πάντως να αφήνει πίσω του τους ανέμελους και καλούς πρώτους μήνες της παρουσίας του και δείχνει κι εκείνος να κινείται σε μουντ μετριότητας.

Πολλά λάθη, εμμονές σε πράγματα που δεν του βγαίνουν και αίφνης ανακάλυψε τον Μπιφουμά τον οποίο αγνοούσε από τότε που ήλθε μη δίνοντας του ούτε τη στοιχειώδη ευκαιρία. Μουντζούρωσε την εικόνα του, ας ελπίσουμε πως θα μάθει και ο ίδιος από τα λάθη του! Τουλάχιστον στο φινάλε ζήτησε συγγνώμη και έκανε την αυτοκριτική του. Οψόμεθα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγική εμφάνιση του ΟΦΗ και «χαστούκι» από τον Λεβαδειακό!

Το σχόλιο του Πετράκη μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ

Ανέλαβε την ευθύνη ο Νταμπράουσκας: «Είμαι απογοητευμένος με εμένα»

Πρόβλημα τραυματισμού ο Τοράλ

Η βαθμολογία: Από την 9η θέση μπαίνει ο ΟΦΗ στα πλέι άουτ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.