Ο Δεληγιαννίδης και η «μεταγραφή» Γιαννούλη

21:47 | 24/07/2019

Η επιστροφή Δεληγιαννίδη σημαίνει πολλά για το κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ.

Ο Παναγιώτη Δεληγιαννίδης αποτελεί την τελευταία προσθήκη του ΟΦΗ και την πρώτη που αφορά το αμυντικό κομμάτι. Στόπερ ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν είναι, αλλά με την επιστροφή του στην κρητική ομάδα ξεκαθαρίζει την κατάσταση στη συγκεκριμένη θέση.

Ο νεαρός μπακ έρχεται για να δώσει λύσης στα πλάγια της άμυνας και δη στα αριστερά. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Κοροβέση ουσιαστικά ο ΟΦΗ κλείνει τις μεταγραφές σε αυτό το κομμάτι (στα δεξιά έχει Μπράουν και Μαρινάκη). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Κώστας Γιαννούλης προορίζεται και τη νέα χρονιά για τη θέση του στόπερ και κατ' ανάγκη θα αγωνίζεται στη φυσική του θέση, στα αριστερά της άμυνας. Άρα, μπορεί να χαρακτηριστεί μία σημαντική εσωτερική «μεταγραφή» για το κέντρο της άμυνας.

Βέβαια, αυτή είναι μία συζήτηση που... σηκώνει ακόμα πολλή κουβέντα, ειδικά αν δεν κλείσουν όλες οι μεταγραφές του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν. Ο Όμιλος βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση του στόπερ και όπως έχει γράψει το Capitano.gr, έχει βρεθεί παίκτης από το εξωτερικό, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις. 

Ο ΟΦΗ πηγαίνει και για ακόμη ένα στόπερ, ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει τον Γιαννούλη και αυτόν που θα έρθει. Θυμίζουμε ότι ο Γιαννούλης πέρυσι αγωνίστηκε στην αρχή ως αριστερό μπακ, αλλά στη συνέχεια οι απουσίες και τα προβλήματα τον έφεραν στο κέντρο της άμυνας όπου είναι πολύ καλή παρουσία. Εξάλλου, δεν είναι μία θέση που δεν την γνωρίζει και με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες.

Ουσιαστικά ο Δεληγιαννίδης «λύνει» τα χέρια του Σίμου στο αμυντικό κομμάτι, ενώ το μεταγραφικό παζλ σιγά-σιγά ολοκληρώνεται. Αυτά που έχουν απομείνει είναι στόπερ, τερματοφύλακας και Γιακουμάκης. Ο τελευταίος όπως είναι γνωστό τα έχει βρει εδώ και καιρό με τον ΟΦΗ και απομένει η συμφωνία της ομάδας με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Δεληγιαννίδη

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Δεληγιαννίδη

Τα δεδομένα για στόπερ και τερματοφύλακα

Γιαννούλης: «Κοντά στους ποδοσφαιριστές ο Σίμος»

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.