Οι όροι της συμφωνίας ΟΦΗ - ΠΑΟΚ για Δεληγιαννίδη

15:41 | 24/07/2019

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για τον 23χρονο αμυντικό

Την απόκτηση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΟΦΗ. Μια κίνηση που αναμενόταν με βάση και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Έτσι, ο ΟΦΗ έκανε δικό του έναν ποδοσφαιριστή που εκτιμάει αρκετά ενώ στα συν του και η ικανότητα του να παίζει σε παραπάνω από μια θέσεις. Σε σχέση με τον περσινό δανεισμό του η κρητική ομάδα αυτή την φορά τον απέκτησε ως ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ ενώ με τον ποδοσφαιριστή υπέγραψε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μπορεί να βρέθηκε στο Άπεντορν για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ όμως όπως ο νέος προπονητής δεν τον είχε στα πλάνα του.

Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' δεν ήθελε να αφήσει τον Δεληγιαννίδη ελεύθερο χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα ενώ από την άλλη στον ΟΦΗ ήταν διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τον παίκτη μόνο αν έμενε χωρίς συμβόλαιο. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ διατηρεί το 30% της μεταπώλησης του παίκτη. 

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Δεληγιαννίδης θα μεταβεί μέχρι την Πέμπτη (25/07) στην Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aνακοίνωσε Δεληγιαννίδη!

Τι ισχύει με Δεληγιαννίδη και ΟΦΗ

Έτοιμος για την επιστροφή ο Δεληγιαννίδης

Δεληγιαννίδης στο Capitano.gr: «Στον ΟΦΗ ξέρουν από ποδόσφαιρο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.