Ο Δημήτρης του ΟΦΗ και ο Μάνος του Άρη

Απόψεις

O Δημήτρης Μάνος επιστρέφει το Σάββατο (19.30 - Capitano.gr) για 3η φορά ως αντίπαλος του ΟΦΗ, με τρίτη διαφορετική ομάδα - οι συμπτώσεις που δείχνουν το... τελικό σκορ

Ο Δημήτρης Μάνος δεν είναι - απλά - ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Ο 26χρονος επιθετικός αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι στην επάνοδο της κρητικής ομάδας στην Superleague, πέτυχε συνολικά 40 γκολ σε τρία χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αποτελεί τον 8ο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Δημήτρης δεν πέτυχε λίγα μέσα σε τρεις χρονιές, μέσα από τον ΟΦΗ έκανε την αγωνιστική του ''έκρηξη'' ενώ και οι σχέσεις αγάπης του με το νησί δεν περιορίζονται - ως γνωστόν - μόνο από την παρουσία του στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη.

Ένας ποδοσφαιριστής που παρά το γεγονός ότι έφερε ενθουσιασμό το καλοκαίρι του 2019 στις τάξεις των οπαδών με την απόφαση του να βρεθεί ξανά στο αγαπημένο του Ηράκλειο, οι πρώτες εξαιρετικές του εμφανίσεις αποτέλεσαν την εξαίρεση σε μια μέτρια χρονιά, η οποία έφερε και το ''διαζύγιο'' με τον ΟΦΗ.

Στα παραπάνω έπαιξε ρόλο και η τρομερή φόρμα του Φιγκεϊρέντο, οι ατυχίες του με τραυματισμούς και μια χρονιά που γενικά δεν θέλει να θυμάται. Παίκτης ψυχολογίας, χαμηλών τόνων και αυτό που λέμε ''καλό παιδί'', έκανε αρκετές φιλίες στην πόλη και μάλλον ο ''αθόρυβος'' τρόπος που έφυγε δεν του άξιζε, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Χάνει με 1-0 στο ''Γεντί Κουλέ''

Το Σάββατο (19/12) ο Μάνος θα βρεθεί για ακόμα μια φορά αντίπαλος του ΟΦΗ. Αυτή την φορά θα φοράει τα ''κιτρινόμαυρα'' του Άρη, ψάχνοντας να βρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την χαμένη του αυτοπεποίθηση, με τις τελευταίες του εμφανίσεις να θυμίζουν τον παίκτη της σεζόν 2016-17.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα βρεθεί απέναντι στον ΟΦΗ, από την στιγμή που έφυγε - την 1η φορά - από την ομάδα.

Η 1η ήταν την 21η Οκτωβρίου του 2018, φορώντας τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, μπήκε σαν αλλαγή για 25 λεπτά με την τότε ομάδα του να χάνει τον αγώνα με 1-0.

Αποτέλεσμα ''καρμπόν'' και στην επόμενη επίσκεψη του στο ''Γεντί Κουλέ''. 6 Απριλίου του 2019, ο Δημήτρης φοράει την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, μπαίνει αλλαγή στο 75' όμως και τότε η ομάδα του χάνει με 1-0.

Το Σάββατο;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.