Ο δρόμος είναι ανοιχτός και απαιτείται στήριξη

Απόψεις

Δεν είναι ώρα για μεμψιμοιρίες. ​Eίναι ώρα για στήριξη μπροστά σε μία ιστορική ευκαιρία που 'χει ο ΟΦΗ στο Κύπελλο.

Τα χθεσινά αποτελέσματα του κυπέλλου σε συνδυασμό με την χιτσκοκική και ψυχοβγαλτική πρόκριση του ΟΦΗ, άνοιξαν τον δρόμο για τον τελικό της διοργάνωσης. Είναι οξύμωρο να γίνεται τέτοια συζήτηση όταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν πείθει, αλλά αυτή η ευκαιρία που παρουσιάστηκε είναι ιστορική και δεν πρέπει να χαθεί.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του τον Παναιτωλικό στα προημιτελικά και τον Άρη στα ημιτελικά και το διακύβευμα πλέον είναι τεράστιο για μία χρονιά που εξελίσσεται πλέον διαφορετικά. Ο Όμιλος έθεσε στόχο να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο και να λοιπόν που οι διασταυρώσεις κρατούν ζωντανό, ολοζώντανο το στόχο της ομάδας.

Ο... δικηγόρος του διαβόλου θα υποστηρίξει πως έτσι όπως είναι τώρα ο ΟΦΗ θα δυσκολευτεί να περάσει και τον Παναιτωλικό, αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιληφθούν αυτό που παρουσιάζεται μπροστά τους.

Δεν είναι ώρα για μεμψιμοιρίες. Δεν είναι ώρα για συζητήσεις για τη ρεβάνς με την Κηφισιά και τι έκανε χθες ο ΟΦΗ, πάει αυτό, τελείωσε. Η πρόκριση ήρθε και συνάμα ήρθε και η πρόκριση του Άρη επί της ΑΕΚ με την Κρητική ομάδα να έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει τον τελικό.

Η ευκαιρία, λοιπόν, αυτή θέλει και την ανάλογη στήριξη από τους επικεφαλής. Θέλει ενίσχυση του ΟΦΗ και στήριξη από όλους. Θέλει μεταγραφές να καλυφθούν τα κενά και να ικανοποιηθούν τα «θέλω» του Πέπε Μελ. Θέλει συσπείρωση και πίστη, κυρίως από τους παίκτες που πρέπει να το πάρουν πάνω τους. Το οφείλουν.

Το πρώτο ραντεβού με τον Παναιτωλικό δεν αργεί, την άλλη Τετάρτη είναι. Back to back κρίσιμες αναμετρήσεις με την ομάδα του Πετράκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο ΟΦΗ παίζει πολλά σε λίγες μέρες, ίσως και ολόκληρη τη χρονιά. Η σωτηρία είναι αυτοσκοπός, ο τελικός πρέπει να είναι ο σκοπός. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Χρειάζεται (και απαιτείται) υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης:

Άρθρο: Έπαιξε με την τύχη και τα νεύρα μας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.