Ο Ένινγκ «έφτιαξε» το Τσιλιγγίρη

22:21 | 22/11/2019

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τερματοφύλακα του Ηροδότου.

Ο νεαρός Τσιλιγγίρης θα υπερασπιστεί την εστία των Θεσσαλονικέων στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ο Μίχαελ Ένινγκ εξέφρασε την πίστη του στον ταλαντούχο πορτιέρε.

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε ότι ο Κουέστα θα είναι εκτός αποστολής και προετοιμάζεται για δεύτερος τερματοφύλακας ο… Δεληζήσης!

Αναλυτικά:

Για τον Τσιλιγγίρη και ποιος θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας στον πάγκο: «O Κουέστα δεν είναι διαθέσιμος να είναι στην αποστολή και αυτός που ετοιμάζουμε για δεύτερο τερματοφύλακα, αν γίνει κάτι είναι ο Δεληζήσης που είναι σωματώδης. Ο Τσιλιγγίρης τα πηγαίνει καλά και στηριζόμαστε σε αυτόν. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Ο Τσιλιγγίρης θα παίξει και αν έρθει η έσχατη των περιπτώσεων, θα ενεργοποιήσουμε την εναλλακτική λύση».

Για τον Τσιλιγγίρη: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής, δεν ξεκινάει την καριέρα του ως βασικός, θα έρθει η στιγμή του για να αγωνιστεί. Ο Κασίγιας έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα Champions League. Ο Τσιλιγγίρης είναι έτοιμος για να προσφέρει και ήρθε η δική του στιγμή».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.