Ο Εργοτέλης, η ένσταση και η παραίτηση...

SMS
13:42 | 24/02/2019

Το χθεσινό Εργοτέλης - Σπάρτη είναι το θέμα συζήτησης στην Football league

Η τρομερή γκάφα που έκαναν χθες στην Σπάρτη, αγωνιζόμενοι με παραπάνω ξένους παίκτες από το επιτρεπόμενο στο τελευταίο διάστημα του αγώνα. Αυτό έχει προκαλέσει, όπως αναμενόταν, ενδιαφέρον σε όλη την Football league, με τον Εργοτέλη να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφαση του αν και το πιο πιθανό είναι οδηγηθεί σε ένσταση.

Βέβαια, αν δεν το κάνει ο Εργοτέλης, πιθανό είναι να κάνουν ένσταση άλλες ομάδες, οι οποίες έχουν έννομο συμφέρον από τον αγώνα. Θυμίζουμε ότι αν καταθέσει ένσταση ο Εργοτέλης, αναμένεται να πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και από τους Λάκωνες να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρίνος Σατσιάς, προπονητής της Σπάρτης παραδέχτηκε το λάθος με την χρησιμοποίηση του Κρασνίκι στο 78' ενώ το ''αφεντικό'' της ομάδας Πότης Τσιριμπής ουσιαστικά ζήτησε την παραίτηση του Κύπριου για το σοβαρό λάθος που έκανε:

''Περιμένω λοιπόν να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που είναι υπεύθυνοι και ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι αύριο το μεσημέρι να δηλώσουν την παραίτησή τους.Θα πρέπει να ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ότι κατάλοιπα άλλων εποχών ως αύριο θα έχουν φύγει από την ομάδα.Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω προσωπικά ένα μεγάλο συγνώμη,που αυτή την στιγμή ενώ έπρεπε να πανηγυρίζουμε για την μεγάλη εμφάνιση της ομάδος , καθόμαστε και μιλάμε για γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχουν γίνει'' τόνισε μεταξύ άλλων.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να προκύψουν νέα δεδομένα σε όλα τα μέτωπα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκάφα η Σπάρτη, παίρνει το ματς στα χαρτιά ο Εργοτέλης!

Η Σπάρτη «πάγωσε» το Παγκρήτιο!

Αποφασίζουν για την ένσταση…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.