O Eργοτέλης «κατάπιε» (και) την Παναχαϊκή!

16:36 | 20/02/2021

O Eργοτέλης κέρδισε με 1-0 την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο χάρη σε ένα ΑΠΙΘΑΝΟ τέρμα του Αντώνη Μπουρσέλη

Και το ''τρένο'' του Εργοτέλη συνεχίζεται την ξέφρενη πορεία του με τον γνωστό τρόπο και την 10η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επικράτησε με το... γνωστό 1-0 της Παναχαϊκής και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Superleague 2. Η φάση που έκρινε τον αγώνα, δεν ήταν άλλη από την κίνηση για highlight του Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος με εκπληκτική ενέργεια και μια υπέροχη ντρίπλα αλά... Ζιντάν βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας με ωραίο τελείωμα το 1-0, σκορ που έμελλε να είναι και τελικό.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ:


Στο Παγκρήτιο έγινε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, το σουτ του Τσέλιου στο 12' και η κεφαλιά του Μανουσάκη στο 37' ήταν οι δύο σημαντικές ευκαιρίες. Η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοση της μετά το 25' χωρίς όμως να χάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ο Ταουσιάνης προχώρησε γρήγορα σε αλλαγές, έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Κοκκίνη αντί του μέτριου σε απόδοση Κόντραντ, ο Εργοτέλης πίεσε, στο 65' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανουσάκη ενώ λίγα λεπτά αργότερα έγιναν οι δύο αλλαγές, των Μπουτσάκηκαι Μπουρσέλη που ουσιαστικά έκριναν το ματς. Κι αυτό γιατί, ο Εργοτέλης έγινε πιο συγκεντρωμένος επιθετικά, ο Μπουρσέλης πέτυχε αυτό το γκολ - ποίημα στο 61' και αν εξαιρέσουμε ένα 4 λεπτό στο τέλος, η Παναχαϊκή δεν τον απείλησε με τους ''κιτρινόμαυρους'' να πανηγυρίζουν ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (Σερβιλάκης 56') Kacurri, Πέϊος, Τσέλιος (Μπουτσάκης 64') Appi (Πατρινός 85') Μανουσάκης, Conraad (Κοκκίνης 46'), Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 64')

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Larea (Cerutti 66'), Ανάκογλου, Πατάπης, Γιούσης, Πάνος (Παπαδόπουλος 84') Μουστακόπουλος (Μασούρας 84') Αραβίδης, Batrovic (Κόκα 66')

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.