Ο Εργοτέλης, ο πανηγυρισμός του Παμλίδη και ο «χωριάτης»

SMS
10:50 | 05/11/2019

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Γιώργος Παμλίδης ήταν ο παίκτης που σκόραρε δις και ''πλήγωσε'' την κρητική ομάδα στην αναμέτρηση της Δευτέρας

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στους ''Ζωσιμάδες'' ο Εργοτέλης. Επιθετικά είχε τις στιγμές του, πέτυχε δύο όμορφα γκολ ενώ στην άμυνα άντεξε στην πίεση του ΠΑΣ στα τελευταία λεπτά.

Δικαιολογημένα ''φωνάζει'' η κρητική στην φάση που ο Παμλίδης κερδίζει το πέναλτι και το μετατρέπει σε γκολ, μπορεί να υπάρχει επαφή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτή προκαλεί την πτώση του επιθετικού του Εργοτέλη. Ο Παμλίδης, μάλιστα, είναι και ο παίκτης που σκοράρει και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, αυτό πανέμορφο χωρίς αμφιβολία. 

Ο επιθετικός πανηγύρισε έντονα και τα δύο γκολ της ομάδας του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση φίλων του Εργοτέλη στα μέσα δικτύωσης, μεταξύ άλλων και του πρώην προέδρου της ομάδας, Γιώργου Βρέντζου ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: ''Κρίμα και ντροπή για ένα παιδί που το πήραμε από ένα ποδοσφαιρικό χωριό που δεν υπάρχει στον χάρτη, του δώσαμε την ευκαιρία να παίξει στη Super League (χωρίς να το αξίζει τότε) και γενικά του φερθήκαμε άψογα. Έχει βελτιωθεί πολύ ως ποδοσφαιριστής (κι ως "χορευτής") αλλά δυστυχώς ως άνθρωπος παραμένει "χωριάτης" (με την κακή έννοια)''

Θυμίζουμε ότι ο Παμλίδης αγωνίστηκε στον Εργοτέλη το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-15, στην Superleague, είχε 15 εμφανίσεις χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα, δόθηκε δανεικός το επόμενο εξάμηνο στην ΑΕΛ ενώ επέστρεψε στον Εργοτέλη την επόμενη χρονιά στην Β' Εθνική, πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 13 εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διπλή χαρά του Ταουσιάνη

Δείτε την ισοπαλία του Εργοτέλη

«Σεφτέ» στους «Ζωσιμάδες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.