Ο Εργοτέλης πήρε το κρητικό ντέρμπι

16:51 | 11/04/2021

O Eργοτέλης με δύο γκολ στην αρχή του αγώνα και δύο στις καθυστερήσεις, επικράτησε με 4-0 του ΟΦΙ στο Παγκρήτιο

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ευτύχησε να προηγηθεί με δύο γκολ νωρίς, σκόραρε ακόμα δύο στις καθυστερήσεις και έτσι επικράτησε με το ευρύ αλλά όχι δίκαιο βάση εικόνας 4-0 του ΟΦΙ στο Παγκρήτιο.

Μόλις στο 9' η πολύ όμροφη προσπάθεια του Μανουσάκη από αριστερά έδωσε την ευκαιρία στον Κωστανάσιο να σκοράρει και έτσι και έγινε. Στο 32' ο Μανουσάκης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0, αφού η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού. Ο ΟΦΙ μπήκε με διάθεση να πιέσει όμως τα δύο γκολ του Εργοτέλη δεν τον βοήθησαν, είχε τις στιγμές του στο πρώτο μέρος όχι όμως τις κλασσικές ευκαιρίες. Τίποτα ιδιαίτερο στο α' μέρος πέρα από τα δύο γκολ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΙ προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός όμως ο Εργοτέλης κρατούσε με ασφάλεια το 2-0. Χωρίς σημαντικές ευκαιρίες οι δύο ομάδες μέχρι το τελευταίο διάστημα του αγώνα ενώ οι πολλές αλλαγές χαλούσαν τον ρυθμό του ματς. Στο 74' η εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη βρήκε το δοκάρι, στο 84' την ίδια κατάληξη είχε το φοβερό σουτ του Αρναούτογλου και φτάνουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ όλοι περίμεναν το τελικό σκορ,ο Πέιος με ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ από 30 μέτρα έκανε το 3-0 ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Κοκκίνης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στους γηπεδούχους σκοράροντας και αυτός.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Bote (Κατσούρι 24' λ.τρ), Πέϊος, Τσέλιος (Κόλα 85') Μπουρσέλης (Κοκκίνης 85') Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad (Μπουτσάκης 46')

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Masuero, Χατζητερζόγλου (Τσιλιγγίρης 60') Ζήσης, Βογιατζής, Φουασης (Αρναούτογλου 46'), Ντούνης (Γκίνη 54'), Dalla Costa, Barrata (Κούστα 54') Καψάλης

φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης - ΟΦI: Tα highlights και το ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ του Πέιου!

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague 2

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.