Ο Φελίπε, η Σπόρτινγκ, ο ΟΦΗ και το μέλλον του

11:41 | 25/04/2022

Σε συνέντευξή του ο επιθετικός του ΟΦΗ μιλάει για το μέλλον του.

Για το μέλλον του, αλλά και όσα έχει καταφέρει έως τώρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Λουίς Φελίπε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «A bola».

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, ο Βραζιλιάνος φορ αναφέρεται στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο επιθετικός της Κρητικής ομάδας κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον ΟΦΗ και πόσο τον βοήθησε να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση.

«Ξέρω ότι στην Σπόρτινγκ προσέχουν τι κάνω, αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχουν πει τίποτα. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πετύχω περισσότερα γκολ. Αν συνεχίσω έτσι θα συμβούν ωραία πράγματα όμως το δικό μου μέλλον δεν εξαρτάται περισσότερο από εμένα γιατί έχω συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και εκείνη είναι που θα αποφασίσει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως μετά από όσα πέρασα μπορώ και παίζω ξανά επειδή η αυτοπεποίθηση μου ήταν χαμηλή. Στον ΟΦΗ είχα συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα πέτυχα γκολ».

655.jpg#asset:382936


Στη συνέχεια ο Φελίπε τονίζει με ξεκάθαρο τρόπο πως η Σπόρτινγκ θα αποφασίσει για το μέλλον του από τη στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί της, ενώ απαντά και στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Βραζιλία. «Έχω θέσει σε αυτή τη Σπόρτινγκ», είναι η ατάκα του με την οποία τιτλοφορείται η συνέντευξη... ρίχνοντας το μπαλάκι στην πορτογαλική ομάδα.

«Μετά την εμπειρία που είχα, τα πλάνα που είχα αλλά και την μεγάλη απογοήτευση σκέφτομαι τώρα μόνο το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσω να πετύχω περισσότερα γκολ. Στο τέλος της χρονιάς αν η Σπόρτινγκ δεν με θέλει θα πρέπει να αποφασίσω το καλύτερο για μένα. Πιστεύω πως απέδειξα στην Σπόρτινγκ ότι μπορώ να σκοράρω, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Η Σπόρτινγκ έχει τον πιο σημαντικό λόγο στο μέλλον μου, η επιστροφή μου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πάντα μια πιθανότητα. Υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω αν ενδιαφέρονται ακόμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ καλείται να ξεπεράσει τα όρια του για τον Λουίζ Φελίπε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.