Ο Φελίπε μπορεί να κρίνει την παραμονή του στον ΟΦΗ

11:30 | 30/03/2022

Οι δηλώσεις του Φελίπε δείχνουν το δρόμο σχετικά με την υπόθεση παράτασης του δανεισμού του στον ΟΦΗ.

Δύο είναι ουσιαστικά οι μεγάλες υποθέσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τη μεταγραφική σεζόν. Αν βγάλουμε από την εξίσωση τα συμβόλαια που λήγουν και τους ποδοσφαιριστές που αναζητείται η φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία, η Κρητική ομάδα επικεντρώνεται στις υποθέσεις Λάμπρου και Φελίπε, για τις οποίες έχουμε αναλύσει τα δεδομένα.

Από τη μία είναι ο ΠΑΟΚ αυτός που επί της ουσίας θα κρίνει το μέλλον του Λάμπρου στον ΟΦΗ, από την άλλη είναι ο Φελίπε που μπορεί να κρίνει το δικό του μέλλον στην Κρητική ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο 29χρονος επιθετικός στην O Jogo άφησε μία αχτίδα αισιοδοξίας για τη δική του περίπτωση, αφού όχι μόνο εξέφρασε την ικανοποίησή του από την παρουσία του στον ΟΦΗ, αλλά "έστρωσε χαλί" για τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ, είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι ένα οργανωμένο club, υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες, οι άνθρωποι του με υποδέχτηκαν ωραία και είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσω από την αρχή», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια για να... δώσει στη συνέχεια πάσα στον ΟΦΗ: «Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Πρέπει πρώτα να δει ο σύλλογος τις ανανεώσεις συμβολαίων, τις αποχωρήσεις και όλα τα ζητήματα. Όταν θα μου μιλήσουν από τον ΟΦΗ τότε θα είμαι έτοιμος να συζητήσουμε».

Τι σημαίνουν οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Φελίπε; Προφανώς δεν σημαίνουν παραμονή, αλλά μία σημαντική εξέλιξη σε ότι αφορά πιθανή παράταση του δανεισμού.

Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να καλύψει το υπέρογκο ποσό για την αγορά του ποδοσφαιριστή, δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση, αλλά όπως έχουμε τονίσει ο Όμιλος έχει ένα πλεονέκτημα: θα κάτσει ξανά στο τραπέζι με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας.

Κι εδώ ακριβώς μπορεί να παίξει ρόλο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Μία χαρά περνάει στον ΟΦΗ, έχει κερδίσει θέση βασικού, έχει επιστρέψει στα γκολ, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και όλα αυτά ίσως είναι τα διαπραγματευτικά όπλα της Κρητικής ομάδας στις συζητήσεις.

Από τη στιγμή που ο Λουίς Φελίπε πήρε ξανά τα πάνω του και βοηθήθηκε από τον ΟΦΗ, γιατί να μη παραμείνει στο Ηράκλειο αντί να ακολουθήσει πάλι το δρόμο του δανεισμού σε άλλη ομάδα, αφού τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα από τη Σπόρτινγκ δεν φαίνεται να υπολογίζεται.

Το σίγουρο είναι ότι η περίπτωσή του θα κρίνει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού όπως έχουμε τονίσει αν παραταθεί ο δανεισμός τότε δεν θα αποκτηθεί επιθετικός, σε αντίθετη περίπτωση ο ΟΦΗ θα βγει στην αγορά για φορ ενεργοποιώντας τις λύσεις που έχει για αυτή τη θέση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.