Ο φύλακας - άγγελος του Εργοτέλη μιλάει στο Capitano.gr

09:05 | 25/01/2019

Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος μίλησε στο Capitano.gr για την σπουδαία πρόκριση του Εργοτέλη στο ''Γεντί Κουλέ'' απέναντι στον ΟΦΗ

Ο 21χρονος τερματοφύλακας ήταν το πρόσωπο του ματς και βοήθησε σημαντικά τον Εργοτέλη στο παιχνίδι με τον συντοπίτη ΟΦΗ. Ο νεαρός πορτιέρε είχε τρεις αποκρούσεις πέναλτι, ένα στην κανονική διάρκεια του ματς και δύο στη… ρώσικη ρουλέτα και αυτόματα έγινε ο πρωταγωνιστής της συνάντησης.

Μετά το ματς ο Κατσιμήτρος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ωστόσο υποστήριξε ότι λειτούργησε καλά όλο το σύνολο, ώστε να έρθει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στους «8». Νομίζω το αξίζαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στο Παγκρήτιο. Αυτή τη φορά ξέραμε ότι παίζαμε μ’ ένα δύσκολο αντίπαλο, μέσα σε μια δύσκολη έδρα και ξέραμε ότι θα μας πιέσουν. Παρόλο που ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες, συνέχισε να πας πιέζει, όμως αντέξαμε και πήγαμε στα πέναλτι. Εκεί είναι πιστεύω θέμα 50% τύχης και 50% ικανότητας», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Αναφορικά με τις αποκρούσεις του και αν νιώθει πως εκείνος έκρινε την πρόκριση, ο Κατσιμήτρος επεσήμανε: «Όταν πιάνεις ένα πέναλτι στο ματς, σίγουρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Όμως νομίζω ότι η πρόκριση ήταν ομαδική δουλειά. Σίγουρα δε νιώθω ήρωας, επειδή απέκρουσα τα πέναλτι. Σε καμία περίπτωση. Ήταν ομαδική δουλειά και ομαδική πρόκριση».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι δήλωσε ο Μανώλης Ροβίθης

Δείτε εδώ τα γκολ στη διαδικασία των πέναλτι

Δείτε εδώ τα γκολ στην κανονική διάρκεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.