Ροβίθης στο Capitano.gr: «Είναι δυνατόν να πανηγυρίσω στο Γεντί Κουλέ;»

Betsson Κύπελλο Ελλάδας

Ο Μανώλης Ροβίθης μιλά στο Capitano.gr για την πρόκριση του Εργοτέλη και τον ΟΦΗ που δεν ξεχνά.

Ο Μανώλης Ροβίθης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απέκλεισε τον ΟΦΗ από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αλλά δεν πανηγύρισε την πρόκριση του Εργοτέλη.

Για αυτούς που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν απόλυτα λογικό. Ο Ροβίθης μέτρησε δύο θητείες στον ΟΦΗ και σέβεται το παρελθόν του και αναγνωρίζει όσα του χάρισε ο ΟΦΗ.

Αλλος στη θέση του θα είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει. Ηταν το τελευταίο, κρίσιμο πέναλτι, αυτό που έδωσε την πρόκριση. Αυτός, όμως, στάθηκε στο ύψος του.

«Είναι δυνατόν να πανηγυρίσω το γκολ; Ο ΟΦΗ μου έχει δώσει τόσα πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να τα ξεχάσω αυτά, το παρελθόν δεν σβήνεται. Τώρα είμαι στον Εργοτέλη και κάνω το καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα μου», τόνισε στο Capitano.gr μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε:

«Εγώ έβαλα το τελευταίο πέναλτι, αλλά για να φτάσουμε στο τελευταίο πέναλτι που θα έδινε την πρόκριση βοήθησε ο Κατσιμήτρος με τις αποκρούσεις του. Μας είχε δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Οσον αφορά στην επιτυχία του Εργοτέλη, ο Ροβίθης υπογράμμισε: «Είναι μία μεγάλη πρόκριση. Ο ΟΦΗ έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο αν και με παίκτη λιγότερο. Εμείς πήγαμε στα πέναλτι και εκεί η διαδικασία είναι κορώνα-γράμματα. Ευτυχήσαμε να προκριθούμε στη ρώσικη ρουλέτα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί είναι μία μεγάλη επιτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε εδώ τα γκολ στη διαδικασία των πέναλτι

Δείτε εδώ τα γκολ στην κανονική διάρκεια

Διαβάστε εδώ τι έγινε στην αναμέτρηση

Δείτε εδώ όλα τα ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.