Ο Γιούχτας και τα παράπονα για τη διαιτησία

22:56 | 01/12/2019

Παράπονα από τη διαιτησία είχε η ομάδα των Αρχανών και τα εξέφρασε στην ανασκόπηση του αγώνα με τον Πόρο.

Ο Γιούχτας έφυγε με το διπλό με το «αγγλικό» 4-3 και φρόντισε να γνωστοποιήσει τα παράπονα για τη διαιτησία που όπως αναφέρει ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Γιούχτας ανέφερε στην επίσημη σελίδα στο facebook:

ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ, ΝΙΚΗΣΕ ΠΟΡΟ (3-4) ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

Σε ένα από τα θεαματικότερα ματς των τελευταίων ετών στην Γ’ Εθνική, ο Γιούχτας ήταν παλικάρι στο Μαρτινέγκο και επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-4 του φορμαρισμένου Πόρου. Αυτή η 4η συνεχόμενη νίκη του Γιούχτα, που τον φέρνει ένα βαθμό πίσω από τον 2ο Ηρόδοτο, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο, ήρθε με ψυχή και κόντρα στην διαιτησία, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις αποφάσεις της. Αποκορύφωμα ήταν δύο υποδείξεις του κ. Μανδαλενάκη, στο 34’ όπου υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι ξαναβάζοντας τον Πόρο στο παιχνίδι και στο 82’ όταν άφησε τον Γιούχτα με 10 παίκτες, αποβάλλοντας με 2η κίτρινη κάρτα τον Ραπτάκη και ενώ το φάουλ το έκανε ο Τζανής! Μάλιστα και η πρώτη κίτρινη στον Ραπτάκη ήταν άδικη αφού δόθηκε στο ανύπαρκτο πέναλτι.
Το ματς είχε ρυθμό από την αρχή με εκατέρωθεν ευκαιρίες και την ομάδα του Μηνά Πίτσου να προηγείται 0-2 με δύο πανομοιότυπες φάσεις. Αρχικά ο Ραπτάκης στο 24’ σκόραρε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Φραγκουλάκη και στο 28’ ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, με τον Ραπτάκη να στέλνει αυτή τη φορά με προβολή για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30’ ο Πόρος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Κουρουπάκη στον Γιόρνταν και ενώ εξελίχτηκε η φάση, ο διαιτητής έδωσε στο 31’ ανύπαρκτο πέναλτι και κίτρινη στον Ραπτάκη.
Ο Πόρος μείωσε 1-2 με την εκτέλεση του Πήλιου και αμέσως μετά τη σέντρα, ο Λουμπάκης με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε 2-2 για τους γηπεδούχους.
Στο β’ ημίχρονο ο Γιούχτας πήρε προβάδισμα εκ νέου στο 58’ με πέναλτι του Φραγκουλάκη που δόθηκε σε σπρώξιμο του Ραπτάκη αλλά στο 67’ ο Ποκόνγκ για τον Πόρο ισοφάρισε 3-3 με κεφαλιά. Ωστόσο η μεγάλη νίκη δεν θα μπορούσε να μην έχει την υπογραφή του Μιχάλη Φραγκουλάκη που μετά τις δύο ασίστ με φάουλ και το εύστοχο πέναλτι, σημείωσε στο 70’ ένα γκολ ποίημα. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος βγήκε εκτός της περιοχής για να διώξει τη μπάλα, είδε άδεια την εστία και με σουτ από το κέντρο (!) έκανε το 3-4 για τον Γιούχτα. Στα επόμενα λεπτά ο Γιούχτας έμεινε με 10 παίκτες, ο Πόρος πίεσε και είχε καλές στιγμές αλλά τελικά οι τρεις βαθμοί της νίκες πήγαν στις Αρχάνες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ματσάρα» στο Μαρτινέγκο-Στο +6 η Επισκοπή - η βαθμολογία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.