Ο Γρίβας κερδίζει την παραμονή του

ΟΦΗ

Ο Φροίξος Γρίβας θα ακολουθήσει την προετοιμασία του ΟΦΗ, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον Γκαργκαλατζίδη-Φερέιρα.

Η «πρώτη» προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη είχε ουσιαστικά μία επιβεβαίωση και αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Φροίξου Γρίβα. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμούς, ο νεαρός εξτρέμ υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο και αναμένεται να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επί της ουσίας ο Γρίβας θα περάσει από το "μικροσκόπιο" του Νίκου Νιόπλια και θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν κάτι που φαίνεται ότι είναι και το πιθανότερο. Ο παίκτης αναμένεται να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία και να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για τα εξτρέμ, αν και όπως προαναφέραμε αυτό θα το αποφασίσει ο Νιόπλιας αφού πρώτα τον τσεκάρει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους δανεικούς, όπως διαβάσατε χθες ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης πήρε μεταγραφή για την Κηφισιά, με τον ΟΦΗ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τις περιπτώσεις Γκαργκαλατζίδη και Φερέιρα. Αμφότεροι όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζονται και η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους για να βρεθεί η "φόρμουλα". Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις.

Έτσι, όταν κλείσουν και αυτά τα θέματα, ο ΟΦΗ θα έχει ολοκληρώσει το κομμάτι των αποχωρήσεων και θα εκκρεμούν μόνο οι περιπτώσεις Φελίπε και Λάμπρου. Ο Όμιλος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους μεταγραφικούς στόχους που προέρχονται από το εξωτερικό και μένει να δούμε αν τις προσεχείς μέρες θα έρθουν και οι πρώτες ανακοινώσεις και αφίξεις στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγορά του εξωτερικού και η αποφυγή λύσεων «κι αν σου κάτσει;»

Στην Κηφισιά ο Νοικοκυράκης

Ο Νοικοκυράκης και το ποσοστό μεταπώλησης

Η επιστροφή του Κεσόγλου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.