Ο «hot» Γιακουμάκης και η «ζεστή» Τουρκία

SMS
08:14 | 17/03/2021

Η Τουρκία παραμένει στο κάδρο για την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη

Ο Κρητικός φορ σπάει τα ρεκόρ, είναι ό,τι πιο «hot» κυκλοφορεί στην Ολλανδία, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα και είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα είναι το δικό του καλοκαίρι, αφού δύσκολα θα παραμείνει στη Φένλο. Ειδικά, αν η ομάδα του δεν καταφέρει να σώσει την κατηγορία τότε είναι δεδομένο ότι θα πουληθεί, αλλά ακόμα κι αν γλιτώσει τον υποβιβασμό φαντάζει απίθανο να πει «όχι» στις προτάσεις που θα φτάσουν.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα και δεν βιάζεται. Όπως και η Φένλο δεν βιάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού προέχει να σώσει τη χρονιά και να παραμείνει στην Eredivisie. Ωστόσο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και κάποια από αυτά δεν είναι και τόσο... σενάρια.

Ας πούμε, για παράδειγμα, η Μπεσίκτας παραμένει στο κάδρο για τον Κρητικό επιθετικό. Μπορεί πριν από λίγο καιρό να έσκασαν σωρηδόν οι διαψεύσεις για την Μπεσίκτας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η τουρκική ομάδα συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωσή του. Μόνο που το μεγάλο «αγκάθι» είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει που θα παίξουν το ρόλο τους όταν το καλοκαίρι μπει σε διαδικασία... να πλειοδοτήσει απέναντι στις άλλες ομάδες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι τον Γενάρη όταν ακούστηκε πάλι το όνομα του Γιακουμάκη για την Μπεσίκτας η Φένλο το διέψευσε.

Πάντως, αυτή τη στιγμή αυτό που «καίει» τον «Γιακούμ» είναι να βοηθήσει την ομάδα του να σώσει την κατηγορία στα δύσκολα παιχνίδια που απομένουν. Η Φένλο, η οποία προχώρησε σε απόλυση προπονητή, δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και περιμένει πολλά από τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aφελάι:«Η Φέγενορντ πρέπει να πάρει τον θαυμάσιο Γιακουμάκη»

Η Φένλο έδιωξε από τώρα τον προπονητή

Ο Ρονάλντο πλησιάζει τον Γιακουμάκη

Με Γιακουμάκη η Εθνική - αναλυτικά η αποστολή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.