Ο Ηρόδοτος εκπέμπει SOS

SMS
19:55 | 22/12/2018

Είναι επιτακτική η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης στον Ηρόδοτο για να γεμίσει το ρόστερ και να βγει η χρονιά.

Δεν είναι τόσο το βαρύ 5-1 από τον Πλατανιά το απόγευμα του Σαββάτου ούτε η απογοητευτική εικόνα του Ηροδότου. Το θέμα είναι ότι οι «κυανόλευκοι» πάσχουν. Από ρόστερ, αντοχές, ψυχολογία.

Ο Ηρόδοτος σε ένα σύντομο, σχετικά, χρονικό διάστημα έπρεπε να κουβαλήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη: πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε (μικρή η ζημιά), στο πρωτάθλημα άφησε πίσω του το εντυπωσιακό ξεκίνημα και το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων δείχνει τη (γυμνή) αλήθεια, αυτό που «φωνάζει» ο Φουτσίνι: μεταγραφές.

Η ενίσχυση του Ηρόδοτου δεν είναι επιτακτική μόνο για την ενίσχυση, αλλά και για την ποσότητα ώστε να βγει η χρονιά. Το περιορισμένο ρόστερ της ομάδας έχει δείξει σημάδια κόπωσης, ενώ δεν πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός πως ο βαθμός δυσκολίας της Football League (ειδικά εφέτος) σε σχέση με τη Γ' Εθνική είναι διαφορετικός και μεγαλύτερος.

Ο Ηρόδοτος πέρυσι έκανε μία εξαιρετική χρονιά, ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά θέλει την ανάλογη ώθηση για να συνεχιστεί και εφέτος. Ουδείς έβαλε τη θηλιά στο λαιμό ως προς τους στόχους την τρέχουσα σεζόν, κανείς δεν ζήτησε άνοδο, αλλά μία αξιοπρεπή πορεία. Το ρόστερ του Ηροδότου είναι ποιοτικό και το έδειξε στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Μόνο που είναι λίγο σε ποσότητα. Για να βγουν οι υποχρεώσεις και να... μη βγει η γλώσσα των παικτών, στην επικείμενη μεταγραφική σεζόν χρειάζονται γενναίες αποφάσεις. Ενίσχυση και βοήθεια στο τεχνικό επιτελείο.

Δεν αξίζει στον Ηρόδοτο και την ιστορία του να δέχεται 5 γκολ. Δεν αξίζει να πετάει στον κάλαθο των αχρήστων ό,τι έχει καταφέρει έως τώρα. Καιρός είναι λοιπόν η νέα διοίκηση να κάνει αυτά που χρειάζονται για βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Προφανώς δεν έχει χαθεί η χρονιά, το θέμα είναι να μη χαθεί το χαμόγελο από τα χείλη του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη:

Πλατανιάς-Ηρόδοτος 5-1

Δείτε τη βαθμολογία της Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.