Ο Κάιπερς, το πρόστιμο και ο Χριστοδουλόπουλος...

Betsson Super League 2

Ποια η σχέση της υπόθεσης ''Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου'' με το... σίριαλ Εργοτέλης - Κάιπερς - πότε θα εκδικαστεί η τιμωρία του ποδοσφαιριστή

Ως γνωστόν, ο Ούγκο Κάιπερς απουσιάζει από την προετοιμασία του Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. H υπομονή της κρητικής ΠΑΕ εξαντλήθηκε, ο παίκτης δεν δείχνει καμία διάθεση επιστροφής, με τον Εργοτέλη να προσφεύγει στην Επιτροπή Επίλυσης οικονομικών θεμάτων. Η κρητική ΠΑΕ τιμώρησε με πρόστιμο τον Βέλγο επιθετικό, με την εκδίκαση του να παίρνει αναβολή. Αυτά, σαν μια πολύ μικρή αναδρομή στο... σίριαλ που κρατάει έως τώρα.

  • Προς το τέλος Οκτωβρίου η απόφαση για το πρόστιμο

Στην ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί από τα αρμόδια όργανα ότι πρώτα θα εκδικαστούν οι εφέσεις της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και έπειτα αυτή του Εργοτέλη προς τον Κάιπερς. Θυμίζω ότι οι παραπάνω εφέσεις πήραν αναβολή για τις 22 Οκτωβρίου. Άλλωστε, οι δύο υποθέσεις (Χριστοδουλόπουλος - Κάιπερς) μοιάζουν αρκετά όσον αφορά την αθέτηση συμβολαίου, πάντα με βάση τα όσα αναφέρει η πλευρά που έχει αρχικά προσφύγει στα αρμόδια όργανα. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση αναμένεται, λοιπόν, στα τέλη του Οκτώβρη.

  • Η στάση του παίκτη και το μέλλον...

Δεδομένα, ο Ούγκο Κάιπερς δεν θέλει να αγωνιστεί ούτε στην ΑΕΚ, ενώ αδιαφορεί και για την νυν ομάδα του. Πλέον, σύμφωνα με πηγές από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος με τον μάνατζερ του είναι στην διαδικασία να φέρουν προσφορά στην κρητική ομάδα από σύλλογο του εξωτερικού, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Εργοτέλης θα δεχτεί την οποιαδήποτε προσφορά. Άλλωστε, έχει απορρίψει στο παρελθόν αρκετές, μια από αυτές από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Εργοτέλης από την αρχή είναι σωστός 100% απέναντι στον ποδοσφαιριστή. Έκανε υπομονή μέχρι που πήγε δικαστικά τον ''άσωτο'' Ούγκο. Μην ξεχνάμε, ότι η ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ πληρώνει κανονικά τον ποδοσφαιριστή, σαν να είναι ενεργό μέλος της ομάδας, τηρώντας από την πλευρά της το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Βέλγο επιθετικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.