Ο Καμάου δίνει «φτερά» στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η εμφάνιση του Καμάου στο «Βικελίδης» ήταν το πρώτο δυνατό «κρας τεστ» για τον Αυστραλό του ΟΦΗ

Ολοένα καλύτερος εμφανίζεται ο Μπρους Καμάου, ο οποίος ουσιαστικά «παρουσιάστηκε» στο κοινό του ΟΦΗ το απόγευμα της Δευτέρας στο «Βικελίδης» σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ομίλου ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση -μέχρι το 60' όταν άρχισε σιγά-σιγά να βγάζει κούραση- και σίγουρα η συγκεκριμένη εμφάνιση θα βοηθήσει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Όπως έχουμε τονίσει, ο Καμάου είναι ένας παίκτης που άλλαξε Ήπειρο, ήρθε σε μία νέα ομάδα, έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και είναι λογικό να χρειάζεται το χρόνο του για να προσαρμοστεί. Με τον Άρη φάνηκε η ποιότητά του και πόσο μπορεί να βοηθήσει σε ανοιχτό γήπεδο (χαρακτηριστικό παράδειγμα η φάση του 3ου λεπτού με την χαμένη ευκαιρία του Καστάνιος).

------> Κάθε Δευτέρα (11.00) ζωντανά μέσα από το Facebook του Capitano.gr η εκπομπή ''Sold Out''


Ο Αυστραλός παίκτης πήγε στον ΟΦΗ για να ενισχύσει τα «φτερά» και να δώσει λύσεις εκεί, κυρίως σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Νιόπλια από τα πλάγια. Τακτικά κόντρα στους Θεσσαλονικείς ήταν σχεδόν άψογος χωρίς να κάνει αβίαστες ενέργειες. Ουσιαστικά το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε ένα δυνατό κρας τεστ για τον ίδιο ώστε να ανέβει ψυχολογικά και να αποκτήσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάτε πως ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ματς, αυτό με την ΑΕΚ, το οποίο θέλει μεγάλη προσήλωση και άψογη εκτέλεση του πλάνου. Μία back to back, δηλαδή, εμφάνιση του ΟΦΗ αντίστοιχη με αυτή της Δευτέρας.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Καμάου είναι στα παιχνίδια με κλειστές άμυνες, εκεί όπου δεν θα βρίσκει χώρο. Εκεί δηλαδή που θα χρειαστεί να πηγαίνει στο «ένας εναντίον ενός». Στα ανοιχτά γήπεδα δεν έχει θέμα, έχει την ταχύτητα που απαιτείται, αλλά στους αγώνες που δεν θα βρίσκει τις ευκαιρίες για αντεπίθεση σε κενό χώρο και ο ΟΦΗ θα έχει την κατοχή θα αναμετρηθεί με τις δυνάμεις του.

Προς το παρόν το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ. Ήδη είναι πολύ καλύτερα αναφορικά με τον μικροτραυματισμό που «κληρονόμησε» από την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής και βάζει πλώρη για βασικός ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βούρος: Είναι αρχηγός και φαίνεται...

O OΦΗ της πρεμιέρας και η μεταγραφή που χρειάζεται

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.