​Ο Καστάνιος και... oι επόμενοι

ΟΦΗ

Αρχίζουν οι αποχωρήσεις στον ΟΦΗ. Ο Λουκ Καστάνιος όχι μόνο φεύγει, αλλά φαίνεται πως βρήκε και τη νέα του ομάδα.

Όπως είχε γράψει το Capitano.gr προ ημερών και επιβεβαιώνεται πλέον, ο Λουκ Καστάνιος αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και το θέμα ήταν ο τρόπος που θα βρισκόταν η φόρμουλα για το «διαζύγιο».

Ο 29χρονος επιθετικός δεν είναι πλέον στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια μετά τις απογοητευτικές του παρουσίες -αν και πήρε πολλές ευκαιρίες- και σύντομα θα περάσει την πόρτα της εξόδου από την Κρητική ομάδα.

Σύμφωνα με το σάιτ harian.disway.id, η Persebaya έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για ομάδα της Ινδονησίας, παίζει στην πρώτη κατηγορία και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 5η θέση.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με το τρόπο που θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ ο Καστάνιος, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει ακόμη συμβόλαιο. Όλα δείχνουν λοιπόν πως επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Capitano.gr και ο Ομιλος αφήνει ελεύθερο τον Ολλανδό. Όπως γράφαμε χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του ΟΦΗ συζήτησαν με τον ποδοσφαιριστή για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, μια διαδικασία που μόνο εύκολη δεν είναι για συμβόλαια που έχουν διάρκεια και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα οι δυο πλευρές τα έχουν βρει.

Με την επικείμενη αποχώρηση του Καστάνιος γίνονται ξεκάθαρα δύο πράγματα: πρώτον, αρχίζουν οι αποχωρήσεις και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και δεύτερο οι επικεφαλής έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές σημασία πρωτίστως έχει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το υλικό που έχει στα χέρια του ο Νίκος Νιόπλιας προτού αρχίσουν οι προσθήκες.

Στη λίστα των υπό αποχώρηση είναι και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς (ήταν και τον Γενάρη, αλλά δεν βρέθηκε φόρμουλα) και ουσιαστικά μένει να δούμε τις εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι πλέον. Δεν υπολογίζεται, αλλά το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να φύγει από τη στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο με την Κρητική ομάδα.

Δεδομένη είναι και η αποχώρηση του Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την επόμενη ομάδα του και όπως φαίνεται... επιστρέφει στα παλιά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.